Hareket Halindeki Arabadan Atlamayı İçeren Yeni Sosyal Medya Trendi, Polisi Harekete Geçirdi

35
20
12
4
0
Hareket Halindeki Arabadan Atlamayı İçeren Yeni Sosyal Medya Trendi, Polisi Harekete Geçirdi
ABD polisi,sosyal medyanın gözde akımı "In My Feelings Challenge" ın bitmesi için açıklamada bulundu. Bu akımın aptallık ve tehlikeden ibaret olduğunu söyledi.

Sosyal medya – özellikle de Instagram – dünya çapına erişen akımların videolarıyla dolup taşıyor. Eğer sizde Instagram’ın ‘keşfet’kısmında dolaşanlardansanız,“In My Feelings Challenge”ile karşılaşmamış olmanız imkansız. ABD’de çıkan bu yeni akımda, Drake’in yeni albümünde yer alan şarkısı eşliğinde ilerleyen arabadan inip, dans ediliyor. ABD polisi ise trafik kurallarına aykırı ve tehlikeli olan akımın durması için açıklama bulundu. 

Ulusal Ulaştırma Güvenliği Kurulu (NTSB) Şefi Nicholas Worell, “Hareketli araçtan atlamak ve trafikte dans etmek, sizin ve etrafınızdaki insanlar için aptalca ve tehlikeli” açıklamasında bulundu.  Worell, ülkenin karayollarının “In My Feelings Challenge”için kesinlikle uygun bir yer olmadığını da ekledi.

NTSB, challenge yapanlara şu anlık sadece uyarı yapıyor ve challenge’ın aptallık ve tehlikeden ibaret olduğunu belirtiyor. Ice bucket Challenge gibi faydalı bir amaca hizmet eden akımların aksine sosyal medyada giderek büyüyen bu challenge, ABD polisine zor zamanlar yaşatacak gibi görünüyor. Bu tehlikeli challenge'ın ülkemizde yaygınlaşmamasını umut ediyoruz.

Kaynak : https://jalopnik.com/the-feds-need-you-to-stop-stepping-out-of-moving-cars-t-1827921834
35
20
12
4
0
Emoji İle Tepki Ver
35
20
12
4
0