Harry Potter Hayranlarına Müjde: Fantastic Beasts 2'den Dumbledore'lu Görsel

51
2
2
1
0
Fantastic Beasts 2'nin merak uyandıran bir fotoğrafı yayınlandı. Filmin konusu ile ilgili büyük ipucu değeri taşıyan görselde kendimizi yeniden Harry Potter evrenindeymiş gibi hissedebiliriz.

Her yeni nesil için büyü, sihir ve vampir hikayelerini konu edinen filmler ilgi çekici oluyor. Özellikle Harry Potter bu filmlerin en sevileni ve tercih edileni olarak yerini kimseye vermiyor. Harry Potter evrenindeymiş gibi hissetmek istediğimiz yeni film Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald‘dan bir fotoğraf geldi. Bu yıl vizyona girmesi beklenen filmin açığa çıkan görselinde Newt Scamander’ın genç hali ve Albus Dumbledore bulunuyor.

Sihir ve büyü konusunda en yeni ve başarılı filmler serisinde Fantastic Beasts bulunuyor. Seriye Where to Find Them ile adım attık ve en kötü büyücü olarak Gellert Grindelwald’ı tanıdık. Aslında karakterin ilk andan bu yana dikkatimizi çekmesi onunla ilgili bilinmeyen çok büyük sırlar olduğunun habercisiydi. Yeni film tamamen onu ve onunla ilgili olayları yansıtacak. Görselde Newt’in genç halini görünce, filmde geçmişe dönerek hikayenin en can alıcı ve büyücülükle ilgili ilk öğretilerin olduğu zamana yolculuk edeceğimizi görüyoruz. Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald filmi heyecan veren hikayesi ile 16 Kasım 2018‘de vizyonda olacak.

J.K Rowling'in kaleme aldığı Harry Potter serisinin ardından, aynı yazarın kaleme aldığı Fantastic Beasts and Where to Find Them'in filmi ile büyü ve sihirle ilgili özlemimizi biraz olsun dindirmiştik. Harry Potter'ın spin-off projesi olarak çıkış yapan filmin ikincisi heyecanla bekleniyor.

51
2
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
51
2
2
1
0