Harry Potter Hayranlarını Çıldırtacak Haber: 5 Yeni Film Geliyor!

6
2
0
0
0
Harry Potter serisinin devamı niteliğinde olan Fantastic Beasts filmi, büyük bir seriye dönüşecek.

J.K. Rowling'in efsane Harry Potter serisi, beyaz perde de mükemmel bir başarı elde ederek gelmiş geçmiş en iyi film serilerinden biri haline gelmişti.

Harry Potter, sekiz filmi ile beyaz perdede yer almış olmasına rağmen veda etmesi çoğu hayranını hüzünlendirmişti ancak, neyse ki yardıma Fantastic Beasts and Where to Find Them (Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?) filmi girdi. Yine J.K. Rowling'in kaleminden çıkma olan film, Harry Potter evreninde geçmekte ve şu an için filme olan beklenti ciddi oranda fazla.

Ama muhtemelen Harry Potter hayranlarını sevinçten havalara uçuracak bir haber, bugün serinin yaratıcısı İngiliz yazar Rowling'den geldi. Fantastic Beasts filmi için Los Angeles'da düzenlenen Global Fan Event'a katılan Rowling, yeni filmin en az 5 filmlik bir serinin başlangıcı olduğunu resmi olarak doğruladı.

Fantastic Beasts filmi sadece Harry Potter evrenine hoş bir dönüş yapmamızı değil, o evrende yeniden uzun bir süre bulunmamızı sağlayacak. Ve ''en az 5 film'' lafı da oldukça kilit. Yani yeni seri beklenen başırıyı elde ederse belki Harry Potter gibi 8 filme kadar çıkılabilir.

''Fantastik Canavarlar Nelerdir, Nerede Bulunurlar?'' 18 Kasım'da vizyonda olacak. Bu arada umarız canavarları bulmaları beş film sürmez (mi-mi-mi-mizah şov).

6
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
6
2
0
0
0