Harry Potter’ın Devam Filmi ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

178
95
21
7
5
Warner Bros, sevilen film serisi Harry Potter’a yeni bir film daha eklemek istiyor. J.K. Rowling’in ‘Lanetli Çocuk’ adlı kitabı sinemaya uyarlanacak ve iddialara göre eski kadrodan önemli isimler bu filmde de rollerine devam edecek.

Harry Potter, J.K. Rowling’in yazdığı romanlardan uyarlanan bir film serisidir. Ortaya çıkan yeni bir söylentiye göre seriye yeni bir film daha ekleniyor. Yeni film ile ilgili en ilgi çekici detaylardan biri ise filmin kadrosu ile ilgili oldu.

Serinin 8. kitabı daha önce tiyatroda da sahneye konmuştu. Fazlasıyla beğenilen oyun büyük başarılar elde etmişti. İlk olarak 2016 yılında tiyatro sahnelerine çıkan ‘Harry Potter: Lanetli Çocuk’, şimdi de sinema perdelerine çıkmak için hazırlanıyor.

Harry potter

Warner Bros, ‘Lanetli Çocuk’ kitabını sinemaya uyarlamayı planlıyor. WeGotThisCovered isimli internet sitesinin belirttiğine göre yeni filmin kadrosunda serinin diğer filmlerindeki as kadro yine yer alacak. Ron Weasley, Hermione Granger, Daniel Radcliffe, Rupert Grint ve Emma Watson, Harry Potter: Lanetli Çocuk filminde rollerini canlandırmaya devam edecekler.

Harry Potter: Lanetli Çocuk filmi, geçmişe giderek Cedric Diggory’yi kurtarmak isteyen Albus Potter ve Scorpius Malfoy’u konu alacak. Filmle ilgili başka herhangi bir bilgi bilmiyor olsak da yakın zamanda yeni bilgiler ortaya çıkabilir.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/yasam/201909081040115085-harry-potterin-devam-filmine-dair-detaylar-belli-oluyor--yildiz-oyuncular-rollerini-surdurecek/
178
95
21
7
5
Emoji İle Tepki Ver
178
95
21
7
5