'Harry Potter: Wizards Unite' Oyunu İçin Kayıtlar Başladı

25
5
2
0
0
Niantic'in yeni oyunu Harry Potter: Wizards Unite yakında erişime açılacak. Şirket, güncel Pokemon Go ve Ingress oyuncularına Wizards Unite için kullanıcı adlarını önceden alabileceklerine dair çağrıda bulundu.

Pokemon Go ile dünya çapında büyük başarı yakalayan Niantic Labs, Harry Potter: Wizards Unite ile yine dikkatleri üzerine çekmeye hazırlanıyor. Oyun bu yaza kadar gelmeyecek ancak Ninatic; Pokemon GO ve Ingress oyuncularına Wizards Unite için kullanıcı isimlerini almaları çağrısında bulundu.

Hâlihazırda Pokemon Go veya Ingress oynayan oyuncular, buraya tıklayarak ulaşabilecekleri internet sitesindeki kullanıcı bilgileri kısmını doldurarak aynı kullanıcı adıyla Wizards Unite’a kaydolabilirler. Bu durum hem Android, hem de iOS kullanıcıları için geçerli.

Harry Potter: Wizards Unite, tıpkı diğer Niantic oyunları gibi GPS üzerinden artırılmış gerçeklik desteğiyle oynanacak. Oyunda öncekilerden farklı olarak bazı oynayış mekanikleri sunulacağı belirtiliyor. Henüz oyunu oynamamış olsak da birçok oynanış videosu ve ekran görüntüsü zaten yayımlanmış durumda.

Niantic, Harry Potter: Wizards Unite'ı bu yaz içerisinde yayımlamayı planlıyor. O tarihe kadar oyun hakkında gelen tüm bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Kaçırmamak için takipte kalın.

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/4/11/18306200/harry-potter-game-wizards-unite-date-name-reservations-pokemon-go
25
5
2
0
0
Emoji İle Tepki Ver
25
5
2
0
0