Hava Almak İsteyen Çinli Yolcu, Kalkış Yapmak Üzere Olan Uçağın Acil Çıkış Kapısını Açtı

64
5
3
2
0
Bir yolcu, kalkış yapmak üzere olan bir uçağın acil çıkış kapısını açtı. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan olmazken, olaya neden olan 50'li yaşlardaki kadın uçağın çok havasız olduğunu ve hava almak istediği için böyle bir şey yaptığını söyledi.

Dünyanın en kalabalık ülkesi olan Çin, sık sık akıllara durgunluk veren olayların yaşanmasıyla biliniyor. Ülkede yaşanan son olaysa insanlara ciddi anlamda bazı şeyleri sorgulattırıyor.

Çin'in Wuhan kentinde yaşanan olayda bir yolcu, içerisinde bulunduğu uçağın acil çıkış kapısını, uçak kalkış yapmak üzereyken açtı. Yaşanan olayda ölen ya da yaralanan kimse olmazken, uçak bir saat rötar yapmak zorunda kaldı.

Çin

Xiamen Hava Yolları'na ait bir uçakta seyahat etmekte üzere olan 50'li yaşlardaki bir kadının neden olduğu olay, kısa bir süre içerisinde Çin'in gündemine oturdu. Olayla ilgili paylaşılan görüntüler, Çin'in sosyal medya platformlarında milyonlarca kez paylaşıldı.

Kadına neden böyle bir şey sorulduğunda ise alınan cevap, daha da şok ediciydi. Lanzhou'ya gitmek üzere kalkış yapmakta olan uçağın acil çıkış kapısını açan kadın uçağın çok havasız olduğunu ve biraz hava almak için acil çıkış kapısını açtığını ifade etti.

Ancak Çin'de yaşanan bu akıl almaz olay ilk kez gerçekleşmiyor. Geçtiğimiz ay içerisinde de buna benzer bir olay yaşanmış, iniş yapan bir uçakta daha fazla beklemek istemeyen bir yolcu, uçağın acil çıkış kapısını açarak inmeye çalışmıştı. Bu olaya neden olan kişiye 10 gün süreliğine gözaltına alınma cezası verilmişti. Şimdi yaşanan olayda da benzer bir cezanın verilmesi bekleniyor.

Kaynak : https://tr.sputniknews.com/asya/201909261040261037-cinde-bir-yolcu-ucak-havalanmak-uzereyken-acil-cikis-kapisini-acti-temiz-hava-almak-istemis/
64
5
3
2
0
Emoji İle Tepki Ver
64
5
3
2
0