Havaalanlarında Note 7 Değişim Standları Devrede!

0
0
0
0
0
Havaalanlarında Note 7 Değişim Standları Devrede!
Note 7'leri geri toplama konusunda çalışmaları devam eden Samsung, daha fazla müşterisine ulaşabilmek adına havaalanlarına değişim standları kuruyor.

Samsung açısından tam bir baş belası olan ve sonunda da üretimi durdurularak geri çağırılan Note 7'ler konusunda çoğu kullanıcı hala işin ciddiyetini anlayabilmiş değil. Zira diğer ülkelerde olduğu gibi Türkiye'de de hala Note 7 kullanmaya devam edenlerin sayısı oldukça fazla.

İşte bu durumu olabildiğince minimuma indirmek isteyen Samsung, önceleri sadece uçaklarda kapalı tutulması istenilen, ardından ise ülkemizde de uçaklara sokulması yasaklanan Note 7'ler için değişim standları kurmaya başladı.

Söz konusu değişim noktaları, özellikle havaalanlarının dış hatlar bölümlerinde bulunmakta. Böylece Note 7 sahipleri uçağa binerken sıkıntı yaşamamak için değişim noktasına giderek cihazlarını iki seçenek dahilinde iade edebilmekteler.

 

Bu seçeneklerden birisi, direkt olarak cihazı ve yanında verilen aksesuarları geri vererek ödediğiniz parayı nakit olarak almak. Bir diğer seçenek ise Note 7 karşılığında bu senenin en iyi cihazlarından biri olan Samsung S7 ve 600TL nakit parayı almak (bu arada iade programına S7 modelinin sadece 32GB'lik versiyonun dahil olduğunu belirtelim).

Samsung'un Note 7 değişim standları İstanbul Atatürk, Ankara Esenboğa ve İzmir Adnan Menderes havaalanlarının dış hatlar terminallerinde hizmette.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0