Haydaa: Bu Sefer Başka Bir Galaxy Note 7’de Şarj Olurken Patladı!

0
0
0
0
0
Daha geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Galaxy Note 7’nin patlama durumu başka bir diğer kullanıcı tarafından tekrar yaşandı.

Samsung’un son kozu olan ve fazlasıyla sevilen Galaxy Note 7, “Şimdiye kadar yapılan en iyi telefon” mottosuyla satışa çıkmasına rağmen görünüşe göre sıkıntılı olma ihtimali yüksek. Daha satışa çıkalı birkaç gün olan Samsung’un amiral gemisi, geçtiğimiz günlerde sizlere aktardığımız haberde belirttiğimiz gibi USB Type-C çevirici konnektörü ile şarj ederken telefon patlamıştı.

Yukarıda detaylarını görebileceğiniz olayın ardından daha bir hafta bile geçmemişken başka bir Galaxy Note 7 patlama haberini daha aldık. Ancak bu cihazın orijinal şarj aleti ile mi yoksa bir önceki patlama ile aynı şekilde bir önceki nesil Samsung şarj cihazı ve konnektör ile mi şarj edildi şu an için belli değil.

Ancak eğer Galaxy Note 7 satın almış iseniz ne olur ne olmaz telefonunuzu şarj ederken orijinal, kutudan çıkan şarj aletini kullanmanızı tavsiye ediyoruz. Hatta yine de siz telefonu kendinizden uzak bir yerde şarj edin ki kronik bir sıkıntı ise siz uyurken kendinize zarar verecek bir sorun olmasın.

BONUS:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0