Haydaa: Note 7'den Sonra Şimdi de Galaxy S7 Durup Dururken Patladı

0
0
0
0
0
Haydaa: Note 7'den Sonra Şimdi de Galaxy S7 Durup Dururken Patladı
Güvenlik kameraları tarafından da kaydedilen olayda, Samsung Galaxy S7 masanın üzerinde dururken hiçbir şey yapılmadığı halde alev aldı.

Son günlerde Galaxy Note 7 cihazında yaşanan batarya problemi nedeniyle kötü günler geçiren Samsung,  Note 7 patlama olayıyla uğraşırken Note 7'nin kardeşi Galaxy S7'de de benzer bir olaya rastlandı.

İngilltere'de faaliyet gösteren yayın kuruluşu The Sun tarafından aktarılan habere göre, 30 yaşındaki Sarah Crockket İngiltere'de bir restorantta otururken telefonu Galaxy S7 masadaydı ve şarj olmadığı halde ısınarak önce şişti, daha sonra da patladı.

Güvenlik kameralarına da yansıyan olayın hızla haberinin yayılmasından sonra açıklama yapan Samsung, Galaxy S7 cihazında bataryayla ilgili bir güvenlik problemi olmadığını belirtti.

Muhtemelen Samsung'un da söylediği gibi cihazın bataryasında bir güvenlik problemi bulunmuyor ancak birçok akıllı telefon gibi Galaxy S7 de ısının yoğun olduğu ortamlarda ya da direk bataryaya etki edebilecek hava koşullarında bu tarz üzücü olaylara sahne oluyor. Öte yandan Note 7 ile Samsung'un kötüye giden şöhreti, bu olayla da bir süre daha anılacak gibi.

Sizce Samsung Galaxy S7 modelinde de Note 7'deki batarya problemi var mı? Yoksa bugüne kadar S7'lerin bataryasında sorun çıkmaması ve Note 7 olayından sonra gündeme gelmesi diğer markaların komplo teorisi mi? Yorumlarınızı bekliyoruz.

Ayrıca Galaxy S7'nin patlama anını net görünmese de aşağıdan izleyebilirsiniz:

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0