Haydii, Patlayan Bataryalardan Sonra Şimdide Kamera Lens Kapakları Çatlamaya Başladı!

0
0
0
0
0
Bu yıl ardı arkası kesilmeyen telefon batarya patlama haberlerinden sonra şimdide LG V20 telefonun kamera lens kapakları çatlamaya başladı.

Teknoloji piyasasında önemli bir yerde bulunan LG Electronics'in son olarak yayınlayıp satışa sunduğu LG V20 ile ilgili bu yıl ardı arkası kesilmeyen batarya patlama haberlerini unutturabilecek kamera lens, cam kapaklarının çeşitli çatlama haberleri geldi. LG’in yeni devi olan V20'ye sahip olan kullanıcılar, telefonun arkasında yer alan çift kamera lens, cam kapaklarının çatlaması üzerine şikayetlerde bulundu. Haberlere göre sadece bir kullanıcı ile sınırlı olmayıp, birden fazla kullanıcının bu duruma maruz kaldığı gelen bilgiler arasında.



V20’in kameralarının Google Glass ile korunduğunu biliyoruz, durum böyle olunca oldukça sağlam olan camlar nasıl patlıyor veya çatlıyor gibi düşüncelerin oluşması da kaçınılmaz oluyor. Olayların nasıl gerçekleştiğine dair kesin bir açıklama bulunmazken LG,  çatlama haberlerinin üzerine bir bilgilendirmede bulunmadı.

Kaynak : http://www.phonearena.com/news/LG-V20-may-have-an-issue-with-rear-camera-glass-shattering_id86985
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0