Hayırlı Evlat: 13 Yaşındaki Çocuk, Annesine Araba Almak İçin Xbox’ını Sattı

95
6
6
3
3
ABD’de yaşayan 13 yaşındaki bir çocuk, çocuğuna tek başına bakan annesine araba almak için Xbox’ını sattı.

Çağımız internet çağı ve internette atılan her adım, yapılan her hareket bir anda katlanarak büyüyebiliyor. Yapılan iyi hareketler de kötü hareketler de benzer etkiler yaratıyor. YouTube’daki ilham verici videolar, başka kişilerin de insanın içini ısıtan hareketler yapmasının yolunu açıyor.

William Preston adlı çocuk, YouTube’daki bu videolardan aldığı ilhamla Xbox’ını sataeak annesine ikinci el bir araba almayı başardı. KOLO News’e konuşan Preston, “YouTube’da insanların annelerine araba hediye alıp sürpriz yaptıkları videoları gördüm. Ben de yapmak istedim.” diyor.

Facebook’ta uygun fiyatlı bir araba kovalayan Preston, arabayı hediye etmeden önce, arabayı aldığını söylemeden “bir bakması için” annesini arabanın yanına götürdü. Annesi olayın şaka olduğunu düşündüğünü, William “anne bu araba senin” dediğinde ise gözyaşlarını tutamadığını söylüyor.

William, annesinden Xbox’ını satmak ya da çalışarak borcunu ödemek için izin aldığını belirtiyor.

13 yaşındaki genç, aracın eski sahibine Xbox’ı vermek dışında bahçesindeki bazı işleri de yapmış. Annesi ise arabayı, evrakları ve anahtarları almasına rağmen olayın gerçekliğine inanamadığını ve şoka girdiğini söylüyor.

Kaynak : https://www.gamebyte.com/13-year-old-swaps-xbox-for-a-car-for-his-mum-after-seeing-wholesome-youtube-video/
95
6
6
3
3
Emoji İle Tepki Ver
95
6
6
3
3