Hayvan Mezarlığı Filminin Son Fragmanı Çıktı: Ölümü Aldatmanın Bir Bedeli Var

22
4
2
2
1
Stephen King'in kitaplarının sayısız filme uyarlanmasının ardından Hayvan Mezarlığı da adını listeye yazdırmaya hazırlanıyor.

Yakın zamanlarda ekranlarla buluşacak olan Hayvan Mezarlığı’nın son fragmanı yayınlandı. 1989 yılı çıkışlı Hayvan Mezarlığı filminden uyarlanan filmin son fragmanına bakıldığında, filmin konu edindiği büyük gerçekler sonunda ortaya çıkacak gibi görünüyor.

1989 yılında çekilen Hayvan Mezarlığı’ndan uyarlanan filmin son fragmanı yayınlandı. Kevin Kolsch ve Dennis Widmyer’ın yönetmenliğini üstlendiği film, 5 Nisan’da vizyona giriyor. Filmde Jason Clarke, Amy Seimetz, Jeté Laurence, Hugo ve Lucas Lavoie ve John Lithgow gibi isimler yer alıyor.

Hikâyesini Stephen King’in fazlasıyla ses getiren korku kurgu türündeki romandan alan Hayvan Mezarlığı, Dr. Louis Creed’in eşi Rachel ve iki küçük çocuklarıyla beraber Boston’dan kırsal kesime yerleşme kararı alarak Maine’e taşınmalarıyla başlar. Dr. Louis Creed, ailesinin yepyeni evinin yakınlarındaki ormanlığın derinliklerinde gizemli bir şekilde bir kedinin ölü bedenine rastlar ve macera böylece şekillenir. Trajedi baş gösterdiğinde, Louis bir çare komşuları Jud Crandall’ın kapısını çalar. Jud’un tavsiyesi üzerine kediyi hayvan mezarlığı yerine Kızılderililerden kalma eski ve taşlık bir mezara gömen Louis, başına geleceklerden habersiz bir şekilde akıl almaz bir kötülüğün serbest kalmasına sebep olur. Bunun sonuçları ise beraberinde dehşet verici olayları getirir.

Hayvan Mezarlığı’nın tüyler ürperten son fragmanına aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Kaynak : https://www.slashfilm.com/pet-sematary-final-trailer/
22
4
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
22
4
2
2
1