Haziran Ayında AnTuTu Testlerinden Yüksek Puan Alan En İyi 10 Akıllı Telefon

26
5
5
4
2
AnTuTu testleri, akıllı telefonların aldığı performans puanları ile kullanıcılara çok önemli ipuçları veriyor. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir Top 10 listesi, 2018 yılının en iyi akıllı telefonlarına ışık tuttu.

2018’in ilk yarısında piyasaya sürülen akıllı telefonların birçoğunda yeni amiral gemilerine tanık olduk. İlk olarak AnTuTu testlerinde ortaya çıkan bu akıllı telefonlardan bir araya getirilen yeni bir liste, Haziran ayına kadar hangi telefonun daha iyi sonuçlar aldığını gözler önüne seriyor.

Hazırlanan yeni listeye göre yüksek performans gösteren en iyi 10 telefon ve aldığı puanlar gösteriliyor. Bu akıllı telefonlar temel olarak Qualcomm Snapdragon 845 işlemcisi üzerine sıralanırken, sıralamada 1 Haziran ile 30 Haziran arasında toplanan veriler göz önünde bulundurularak ortalama puanlar hesaplanmış.

Söz konusu AnTuTu testlerine baktığımız zaman, bir oyun canavarı olarak ön plana çıkan 289.759 ortalama ile Xiaomi Black Shark modelini görüyoruz. Sahip olduğu overclock işlemcisi sayesinde oldukça yüksek bir puana ulaşan Black Shark’ı ise yakın bir tarihte piyasaya sunulan Vivo NEX takip ediyor. Vivo NEX’in ortalama skoruna baktığımızda ise 284.277 gibi bir ortalama görüyoruz. Vivo’nun ardından ise üçüncü sırada 282.275 puanla One Plus 6 geliyor.

Ayrıca söz konusu skorlar listesinde Oppo Find X’i görmemizin nedeni elbette onun yüksek skora sahip olmaması değil henüz resmi olarak AnTuTu veritabanına düşmemiş olmasıydı.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2018/07/04/antutus-top-10-android-phone-benchmark-ranking-for-june-places-the-vivo-nex-ahead-of-oneplus-6-others/
26
5
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
26
5
5
4
2