Haziran Ayında En Çok İndirilen PlayStation Oyunları

29
7
4
4
4
Yaz aylarının gelişi ve okullarında tatil olmasıyla birlikte, bilgisayar ve konsol oyunlarına olan ilgi bir hayli arttı. Bu noktada hem piyasadan haberdar olmanız, hem de fikir edinmeniz amacıyla sizlere Haziran ayında en çok indirilen PS oyunlarını listeledik.

Gerek konsol, gerek mobil, gerekse bilgisayar oyunları her daim bizler için ilgi çekicidir. Bunu bir meslek haline getirenlerden tutun da hobi olarak kendini geliştirenlere kadar birçok insan oyunlardan büyük haz alıyor. Özellikle teknolojinin hızına yetişen oyunlar ise çoğu zaman başınızı döndürecek kadar kendine bağlayabiliyor.

PS4 Oyunları

  1.  Grand Theft Auto V
  2.  FIFA 18
  3.  God of War
  4.  The Last Of Us Remastered
  5.  Detroid: Become Human
  6.  Mortal Kombat XL
  7.  Jurassic World Evolution
  8.  Horizon Zero Dawn: Complete Edition
  9.  Minecraft: PlayStation 4 Edition
  10.  Gran Turismo Sport

Gerçekçi senaryoları, kulağınıza yer eden sesleri ve muhteşem grafikleriyle bazı oyunlar, oyun sevmeyenlerin bile dikkatini çekiyor. Bir de bu işe kendini adayanlar var ki her türlü bilgi onlar için altın değerinde. Bu sebeple bugün sizlere hem piyasada ne var ne yok haberdar olmanız, hem de fikir edinmeniz amacıyla Haziran ayında en çok indirilen oyunları listeledik.

PlayStation Store’un kaynak alındığı bu bilgiler doğrultusunda, sizlerde farklı oyunlara ilgi duyarak oynamaya başlayabilirsiniz. Bu noktada eğer bu konuda bir eğiliminiz varsa, bağlantıya tıklayarak PlayStation Store’a yönlendirilebilirsiniz.

Kaynak : https://blog.us.playstation.com/2018/07/11/playstation-store-junes-top-downloads-3/
29
7
4
4
4
Emoji İle Tepki Ver
29
7
4
4
4