HBO, Game of Thrones Evreninde Geçecek Yeni Bir Dizi Geleceğini Onayladı!

29
2
1
0
0
Resmi bir açıklama yapan HBO, yeni dizinin GoT evreninde geçeceğini onaylarken, tarihin ise binlerce sene öncesinde olacağını ve GoT'ta gerçekleşen olayların diziyi etkilemeyeceğini belirtti.

HBO’nun dünya çapında popülerliğe sahip dizisi Game Of Thrones, 2019 yılında yayınlanacak final sezonu ile birlikte ekranlara veda edecek. GoT hayranlarını fazlasıyla üzen bu durum, HBO’nun yayın takviminde de büyük bir boşluğa neden olacak. Şirket bir süredir GoT’un yerini alabilecek dizi projeleri üzerinde yoğunlaşıyordu ki konu ile ilgili Game Of Thrones hayranlarının yüreğine su serpen resmi açıklama nihayet geldi.

Dizinin geçeceği zaman ile ilgili olarak ‘’Kahramanların altın çağından karanlık zamanlara çöküşünü ele alıyor.’’ diyen HBO, ‘’Westeros’un sarsıcı sırlarından ak gezenlerin ortaya çıkış hikayesine, doğunun gizemlerinden ve Stark efsanelerine kadar… Hikaye bildiğimizden çok farklı.’’ diyerek yeni Dizi ile ilgili beklentileri şimdiden arttırmaya başladı.

Game Of Thrones yazarı George R.R. Martin ve Kingsman: The Secret Service filminin yazarı Jane Goldman’ın kaleme alacağı dizinin ne adı ne de yayın tarihi henüz bilinmiyor. Dizi her ne kadar GoT evreninde çekilecek olsa da seyircileri binlerce yıl geçmişe götürecek. Bu nedenle Game Of Thrones’ta gerçekleşen hiçbir olay, yeni dizi için etkileyici olmayacak ve iki dizi bir anlamda birbirinden tamamen bağımsız olacak.

Kaynak : https://www.unilad.co.uk/tv/hbo-orders-game-of-thrones-prequel-set-thousands-of-years-before-current-show/
29
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
29
2
1
0
0