Helal Olsun Mark Reyiz! Bu Yılın En Başarılı İş Adamı Mark Zuckerberg

1
0
0
0
0
Helal Olsun Mark Reyiz! Bu Yılın En Başarılı İş Adamı Mark Zuckerberg
Fortune dergisinin seçimine göre bu yıl iş dünyasının en başarılı ismi Facebook kurucusu ve CEO'su Mark Zuckerberg oldu.

Dünya genelinde iş dünyasının en prestijli dergilerinden biri olan Fortune, her yıl olduğu gibi bu yıl da yıla iş dünyasının damga vurmuş isimlerini seçti. Sadece teknoloji değil tüm iş dünyasını kapsayan bu listede ise teknoloji sektörünün önemli isimleri baskın bir şekilde yer alıyor.

Fortune dergisine göre 2016 yılının iş adamı Facebook CEO'su Mark Zuckerberg oldu. Mark Zuckerberg'i ise e-ticaret alanında bir dünya devi haline gelen Amazon şirketinin CEO'su Jeff Bezos takip ediyor.

Teknoloji dünyasının tanınan isimleri Alphabet (Google) CEO'su Larry Page, Microsoft CEO'su Satya Nadella ve Nvidia CEO'su Jen-Hsun Huang da listede ilk 10'a girmeyi başarırken Apple'în CEO'su Tim Cook ise listede 11. sıraya yerleşerek ilk 10'a giremedi.

Fortune tarafından yılın iş adamının Mark Zuckerberg seçilmesindeki en büyük etkenin ise Zuckerberg'in şirketin vizyonuna uygun bir şekilde hareket etmesi ve tüm dünyayı memnun edecek projeler geliştirmesi olduğu söyleniyor.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0