Helvasını Yediğimiz Galaxy Note 7 Tekrar Satışa Sunulabilir

0
0
0
0
0
Helvasını Yediğimiz Galaxy Note 7 Tekrar Satışa Sunulabilir
Samsung'un piyasadan toplattığı ve tamamen iptal ettiği Galaxy Note 7 modelinin önümüzdeki yıl tekrar yenilenerek satışa çıkma ihtimali bulunuyor.

Aylardır gündemde olsa ve bıkkınlık verse de Galaxy Note 7'nin patlaması ile ilgili haberlerin ardı arkası kesilmiyor. Artık Samsung Galaxy Note 7'lerin patlaması üzerine Samsung tamamen modeli iptal etmiş ve piyasadaki tüm Note 7'leri geri çağırmıştı. Tam da Note 7 skandalı unutuluyorken, SlashGear sitesinin haberi tekrar Galaxy Note 7'yi gündeme taşıdı.

SlashGear'ın haberine göre Samsung, piyasadan tamamen topladığı Note 7 modelleri üzerinde ciddi bir yenileme işlemi gerçekleştirecek ve hem daha güçlü donanımla hem de farklılaştırılmış bir isimle tekrar satışa sunacak.

Galaxy Note 7 bir fiyat performans canavarı olabilir

Samsung böyle bir adım atarak Galaxy Note 7 ailesini yenilese ve tekrar satışa sunsa da Note 7 ailesi birçok kişinin gözünde kötü bir imaja sahip. Bu nedenle tekrar Galaxy Note 7'nin aynı isim ve aynı tasarımla satışa çıkması, Samsung açısından kendi bacağına sıkmak olabilir ancak öte yandan uygun fiyat avantajını da atlamamak gerekiyor. Söylenene göre tekrar yenilenerek satışa sunulacak Galaxy Note 7 uygun fiyatla satışa çıkarak bir fiyat - performans canavarı olacak.

Ancak Note 7'nin uygun fiyatlı olması Samsung'un orta seviye telefonlarının ilgi görmemesine neden olabilir. Bu nedenle şirketin orta segmentin yoğun ilgi görmediği çeşitli pazarlarda bu uygulamayı devreye sokacağı söyleniyor.

Bakalım Samsung gerçekten de böyle bir risk alıp üretimini durdurduğu Note 7 ailesini yenileyerek tekrar satışa sunacak mı?

Kaynak : http://www.slashgear.com/galaxy-note-7-could-return-next-year-as-refurbished-units-15464076/
0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0