Hep Yabancılar mı Yapacak? ‘Yüksek Yüksek Tepelere’ Çıkan Bursalı Manyak Kardeşimiz: Emir Korkmaz

1
0
0
0
0
Hep Yabancılar mı Yapacak? ‘Yüksek Yüksek Tepelere’ Çıkan Bursalı Manyak Kardeşimiz: Emir Korkmaz
Bursa’da lise öğrencisi olan Emir Korkmaz, YouTube’a yüklediği adrenalin dolu parkur videolarıyla dikkat çekiyor.

Parkur dediğimiz spor dalını birçoğumuz merakla ve heyecanla takip ederiz. Yüksek yüksek tepelerde manyak manyak hareket yaparak tehlike, adrenalin ve bir o kadar da büyük eğlence içeren bu spor dalında ülkemizin belki de en genç örneği olan Emir Korkmaz, haberlere çıkacak kadar kendini tanıtmayı başardı.

Şu anda beta aşamasında olan ve üyelik alımına admin onayı süzgecinden geçirilerek açılan Webtekno Forum’dan bize ulaşan Emir, yaptığı paylaşım ile bizlerin de dikkatini çekti. Buradan ulaşabileceğiniz YouTube kanalında bu aksiyon ve adrenalin dolu paylaşımlarını yapan Emir, “Örümcek Emir” lakabıyla surların üzerinde, 100mt yükseklikteki vinçte yaptığı akrobatik hareketlerle dikkat çekiyor.

Ölümle burun buruna gelerek soyadı gibi Korkmaz bir şekilde çılgınlıklar yapan Emir, yaptığı bu parkurlarda oldukça eğlenerek ve severek yaptığını belirtmiş.

Biz de Webtekno olarak bu kardeşimize destek olarak yaptığı aksiyonları paylaşmak istedik. Ancak bizden tavsiye, yine de güvenliği elden bırakma Emir :)

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0