Hepsiburada Müşteri Hizmetleri Şimdi Whatsapp'te

46
4
3
1
0
Hepsiburada müşteri hizmetleri Whatsapp üzerinden de hizmete geçiyor. Artık Hepsiburada müşteri memnuniyetini artırmak için WhatsApp Business üzerinden müşterilerine destek verecek.

Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitelerinden biri olan Hepsiburada, WhatsApp’ın yeni platformu WhatsApp Business üzerinde hizmet vermeye başladı. Whatsapp hizmeti ile Hepsiburada müşteri hizmetleri desteğini daha da arttırdı. Hepsiburada müşteri hizmetleri bağlanma ile uğraşmadan Whatsapp üzerinden müşteri temsilcisine ulaşmak için 08.00 - 24.00 saatleri arasında 0850 252 40 00 numaralı hattan sorularınıza cevap alabilirsiniz. 

Bu yeni sistemle birlikte müşteriler, konuşmanın zor olacağı yerlerde de Hepsiburada müşteri hizmetleri iletişimi kullanıcılar için daha kolay bir alacak. E-ticaret devinin sağladığı yeni sistem ile birlikte, internet üzerinden alışveriş yapmak isteyen, ancak kafasında bazı sorular oluşan kişiler de daha güvenli bir şekilde alışveriş yapabilecekler.

Konuyla ilgili açıklama yapan Hepsiburada Müşteri Deneyimi Direktörü Göksü Tugay, “Müşterilerimize bir yandan ürün çeşitliliğimiz ve teknolojik altyapımızla kolay ve pratik alışveriş imkanı sunarken, öte yandan da onların alışveriş deneyimlerini sürekli iyileştirmeyi sürdürüyoruz. Bu kapsamda müşterilerimize sunduğumuz self servis seçeneklerini çoğaltarak onlara hem daha kısa zamanda hem daha hızlı hem de kullanmayı en fazla tercih ettikleri yöntemle bize ulaşmalarına olanak tanıyoruz. Buradan yola çıkarak Türkiye'de e-ticarette bir ilk olan WhatsApp üzerinden müşteri hizmetleri servisimizi başlattık. Müşterilerimiz artık istedikleri ortamda, kolayca Hepsiburada müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek çözüm ya da yanıt bekledikleri noktalarda hizmet alabilecek” dedi.

Özellikle e-ticaret sitelerinde iletişimin çok önemli olduğu düşünülürse Hepsiburada’nın geçtiği yeni destek sistemini yakında başka sitelerde de görmeyi umuyoruz.

Kaynak : https://www.aa.com.tr/tr/sirkethaberleri/hizmet/hepsiburada-whatsapp-uzerinden-musteri-hizmetleri-uygulamasini-baslatti/649775
46
4
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
46
4
3
1
0