Herhangi Bir Bağlantıya İhtiyaç Duymadan Arkadaşlarınızın Konumunu Bulmayı Sağlayan İcat

13
7
3
2
1
Bir İndiegogo projesi olan Lynq adlı cihaz herhangi bir bağlantıya ihtiyaç duymadan, Lynq sahibi iki kişinin birbirlerini bulmasını sağlıyor.

Genelde kayak sporcuları ve doğa yürüyüşü yapmayı sevenlerin karşılaştığı zorluklardan birine çare olan bu cihaz oldukça kullanışlı görünüyor. Hiçbir uydu bağlantısı, navigasyon ve mobil veri bağlantısına ihtiyaç duymayan Lynq sayesinde artık kimse birbirini kaybetmeyecek.

Lynq giysilerinize veya çantanıza takabileceğiniz, herhangi bir veri bağlantısına ihtiyaç duymadan cihaz sahibi diğer insanların ne kadar uzak ve hangi yönde olduğunu söyleyen küçük bir alettir. Cihaz diğer Lynq cihazlarına ve GPS konumlarına bağlanmak için uzun menzilli, düşük güçlü frekanslar kullanır ve böylece mobil veri veya Wi-Fi bağlantısına ihtiyaç duymaz.

Çocuklarıyla beraber doğa sporlarına düşkün aileler için, kayak sporcuları ve köpek sahibi gibi birçok grubun işine yarayabilecek bu cihaz, ikili set olarak 174 dolara satılmakta. 4'lü ve 12'li olmak üzere kalabalık aile ve gruplar için de fırsatları olan Lynq, doğa sporları ile ilgilenenler için biçilmiş bir kaftan olarak karşımıza çıkmakta. Siz de satın almak veya incelemek için bu bağlantıyı kullanarak resmi satış sayfasına gidebilirsiniz.

Kaynak : https://www.theverge.com/2018/6/3/17418162/lynq-gadget-find-your-friends-off-the-grid
13
7
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
13
7
3
2
1