Hile Dizisinin Final Sezonu Fragmanı Yayınlandı

23
3
1
0
0
Hile Dizisinin Final Sezonu Fragmanı Yayınlandı
2017 yılında YouTube üzerinden yayın hayatına başlayan Hile, önümüzdeki ay yayınlanacak olan final sezonuyla veda edecek. Son sezonunda pek çok internet fenomenini konuk oyuncu olarak göreceğimiz dizinin fragmanı ise geçtiğimiz günlerde yayınlandı.

Son dönemlerin en çok konuşulan internet dizilerinden olan Hile, 2017 yılında Filmler ve Filimler ekibi tarafından yaratılmış ve şimdiye dek iki sezonu yayınlanmıştı. Dizi, yaklaşık iki yıldır devam eden serüveni boyunca Miami, Seul, Kopenhag gibi farklı şehirlerde gerçekleştirilen festivallerde pek çok ödül kazanmış hatta kısa film kategorisinde Oscar aday adayı olarak dahi gösterilmişti.

Geçtiğimiz günlerde üçüncü sezon posteri paylaşılan Hile, ülkemizi uluslararası alanda başarıyla temsil ediyor ancak ne yazık ki bu yıl macerasının sonuna gelecek ve önümüzdeki ay yayınlanacak olan son sezonuyla final yapacak. Dizinin yayın adresi olan Filmler ve Filimler adlı YouTube kanalı, çekimleri geçtiğimiz aylarda tamamlanan nefes kesen final sezonunun yaklaşık üç dakika süren fragmanını yayınladı.

Hile final sezonu fragmanı:

Bir siber güvenlik firmasında çalışan ve boş zamanlarında oyun programcılığı yapan Felix’e disk içinde gizemli bir yazılımın gönderilmesi ile başlayan ve bilim kurgudan aksiyona pek çok farklı konuyu işleyen hikâye, yayınlanan fragmana bakacak olursak bu sezon sonuçlanacak gibi görünüyor.

Fragmanda dikkat çeken bir diğer nokta ise dizinin final sezonunda rol alan internet fenomenleri oldu. Bu noktada rolleri tam olarak bilinmese de fragmandan anlaşıldığı üzere Tuna Akşen (PintiPanda), Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen) ve Ferit Karakaya (wtcN) gibi Twitch yayıncıları, dizinin son sezonunda rol alacaklar. Ayrıca diziye ikinci sezonda katılan seslendirme sanatçısı Harun Can’ın da fragmanda yer aldığını belirtelim.

Maceraya kaldığı yerden son bir kez daha devam edecek olan dizi, 9 Aralık 2019 tarihinde son sezonuyla yayınlanacak. Dizinin yayın adresi ise önceki bölümlerde de olduğu Filmler ve Filimler adlı YouTube kanalı olacak. Son olarak dizinin geçmiş bölümlerini de bu kanal üzerinden bulabileceğinizi hatırlatalım.

23
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
3
1
0
0