Hile Dizisinin 3. Sezonunun Galası YouTube Üzerinden Yapıldı

17
4
3
0
0
'Filmler ve Filimler' bünyesindeki IQ internet dizi ekibinin büyük ilgi gören dizisi Hile, 3. sezon galasını YouTube üzerinden yaptı. Gala, ilginç ilginçliğiyle dikkat çekti.

Filmler ve Filimler, yaptıkları film incelemeleri ile dikkat çekmişti. Daha sonra ekip, kendi internet dizisi projesini duyurdu. Hile adlı dizi, iki başarılı sezon geçirmişti. Şimdi de dizinin 3. sezonu yayınlandı. 

Dizide, Filmler ve Filimler’den Fox olarak tanıdığımız Taha Ulukaya rol alıyor ve Felix Weber isimli bir yazılımcı, açıklarını kapatması istenen oyunun gerçek hayatla bağlantılı olduğunu keşfettikten sonra ilginç bir maceraya atılıyor.

3. sezon galası YouTube üzerinden yapıldı:

hile

Yurtdışındaki örnekleriyle kıyaslandığında çok da farklı bir dizi olmayan Hile, yine de ülkemiz sınırları içerisinde yapılan sayılı yapımlardan biri kabul ediliyor. Özellikle yapımın müzik kullanımı oldukça beğeniliyor. 

Çeşitli YouTuber'lar da dizide yer alıyor. YouTube üzerinden canlı yayında gala yapan dizi, şu ana kadar oldukça ciddi bir izleyici kitlesi toplamayı başardı. İlk gösterimde 3 binin üzerinde seyirci galayı izliyor. Diziyi takip ediyorsanız siz de aşağıdaki linkten galayı takip edebilirsiniz.

Hile dizisi 3. sezon galası:

17
4
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
17
4
3
0
0