Hint Kadın, Kocasının Kirli Çamaşırlarını Netflix Aracılığıyla Ortaya Çıkarttı

113
15
9
8
5
Hint bir kadın, kocasının kendisine yalan söylediğini Netflix aracılığıyla ortaya çıkarttı. Ortak kullandıkları Netflix hesabından gelen bildirimi gören kadın, kocasından ayrılmak için boşanma davası açtı.

Dünyanın en popüler çevrimiçi dizi ve film platformlarından olan Netflix, haberlerimize daha çok yeni içerikler ve bazı gelişmelerle konu oluyor. Ancak bu seferki haber, teknolojik bir gelişme ile ilgili değil. Hindistan'da yaşayan bir kadın, kocasının kendisine yalan söylediğini Netflix aracılığıyla ortaya çıkarttı.

Bu ilginç olay, Hindistan'ın en büyük ikinci metropolü olan Delhi'de yaşandı. 1 Ekim'de polis yetkililerine durumu bildiren kadın, mayıs ayında bir kişiyle tanıştığını ve bu kişinin kendisini bir bilim insanı olarak tanıttığını söyledi. Adam, Hint kadını kandırabilmek için sahte belgeler düzenlemiş ve Hindistan Uzay Araştırma Organizasyonu (ISRO) bünyesinde çalıştığını söylemişti.

Netflix

Üstelik adamın karısı ve karısının ailesi, evlilik sürecinde birkaç kez adamın ailesini de ziyaret etmişti ve onlar da oğullarının yalanını ortaya çıkartmamak için çeşitli yalanlar söylemişlerdi. Ancak kısa bir süre önce adamın tüm foyası ortaya döküldü. Bu süreç ise şu şekilde gerçekleşti;

ISRO bünyesinde çalıştığını söyleyen adam, bir süre sonra ABD'ye gideceğini ve NASA bünyesinde eğitim alarak astronot olacağını söylemiş. Yolculuk günü geldiğinde ise adamı havalimanına kadının babası bırakmış. Babası havalimanından ayrıldıktan sonra ise adam, ABD yerine Hindistan'ın başka bir şehri olan Gurugram'a geçmiş. Gittiği şehirde karısıyla ortak Netflix hesabına bağlanan adamın karısına, Netflix'ten bildirim gelmiş ve kadın, adamın foyasını ortaya çıkartmış. 

Kadının durumu polis yetkililerine bildirmesinden sonra karısıyla yüzleşen adam ABD'ye hiç gitmediğini, işsiz olduğunu ve kadına yalan söylediğini itiraf etmiş. Şimdi ise ikilinin boşanma süreci devam ediyor.

Kaynak : https://www.hindustantimes.com/india-news/netflix-account-helps-woman-expose-husband/story-VCNqWco49yKuhIr7dKyT3N.html
113
15
9
8
5
Emoji İle Tepki Ver
113
15
9
8
5