Hırsızların Apple Store’u 12 Saniye İçinde Soyduğu Video Görüntüleri Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Hırsızların Apple Store’u 12 Saniye İçinde Soyduğu Video Görüntüleri Ortaya Çıktı!
Kaliforniya’nın Berkeley bölgesinde bulunan Apple Store, bir grup hırsız tarafından 9 günde tam 3 kez soyuldu.

ABD’deki Apple Store’ların bu aralar başları aleni bir şekilde hırsızlık yapan insanlarla dertte. Geçtiğimiz birkaç hafta içinde hırsızlar, Kaliforniya Berkeley’deki 4. caddede bulunan Apple Store’u 9 günde 3 kez soyma teşebbüsünde bulundular, üstelik aleni bir şekilde. Bunun dışında yine 25-29 Kasım tarihleri arasında San Francisco’daki bir başka Apple Store da hırsızların kurbanı oldu.

Aşağıdaki videodan da göreceğiniz üzere ilk görüntülerde 3 soyguncu, girdikleri Apple Store’dan 12 saniye içerisinde olabildiğince elektronik ürünü alıp kaçtılar. İkincisinde ise yine aynı Apple Store’a bu sefer 4 soyguncu giriyor ve kısa sürede aldıkları iPhone’ları ve iPad’leri çalarak uzaklaşıyorlar. Soygunun yapıldığı esnada müşteriler ve çalışanlar, doğal olarak olayları izlemekle yetiniyorlar -ne yapacağı belli olmaz bunların-.

İşi ilginç kılan kısım ise soyguncuların sürekli aynı mağazaları hedef olarak seçmesi. Muhtemelen civarda bir polis departmanı bulunmadığı için bu kadar rahat soygun yapabiliyorlar, yani tahminimiz bu yönde. San Francisco'da yaşanan hırsızlıklara ait videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0