HMD Global, 5 Kameralı Telefonu Nokia 9 Pureview İçin Bir Video Yayınladı

12
4
3
1
1
Nokia 9 Pureview Hindistan marketine giriş yapıyor. Bu doğrultuda aylar sonra tekrardan gündeme gelen akıllı telefonun yeni bir videosu şirketin yetkili ismi tarafından paylaşıldı.

Akıllı telefon sektöründe yazılım gelişmeleri yaşanırken bir yandan da donanım alanında yeni adımlar atılıyor. Yaşanan gelişmelerin yanında bazı akıllı telefon üreticileri ise cihazlarının fotoğraf ve video performanslarının yüksek olması için kamera sayısını yükseltme yoluna gidiyor.

Dünyanın ilk 5 kameralı akıllı telefonunu Nokia adı altında üreten HMD Global, bu mobil cihazıyla bir hayli övünüyor. Hâlihazırda tanıtılmış ve tüm detaylarına değinilmiş olan Nokia 9 Pureview daha yeni yeni Hindistan pazarına giriş yaparken HMD Global'in en yetkili Tedarik Sorumlusu Juho Sarvikas, resmi Twitter hesabından bir gönderi paylaştı.

Toplam 5 adet arka kameraya sahip olan Nokia 9 Pureview ile ilgili paylaştığı gönderiye bir de video ekleyen Sarvikas, bu video ile cihazın özelliklerini daha da net bir şekilde kullanıcılara aktarmayı hedefliyor. Özellikle cihazın kamera modülü üzerinde durulan 2 dakika uzunluğundaki videoda akıllı telefonun tasarımına da değiniliyor.

Gücünü Qualcomm'un fazlasıyla güçlü (fakat yine de 1 seneden daha eski) Snapdragon 845 yonga setinden alan amiral gemisi akıllı telefon Nokia 9 Pureview'da 6 GB RAM ve 128 GB dahili depolama kapasitesi bulunuyor. Ekran içi parmak izi tarayıcısına sahip cihazın bir günü rahatlıkla çıkarmasını ise sahip olduğu 3.320 mAh kapasiteli batarya sağlıyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/hmd_global_shares_a_story_video_about_the_nokia_9_pureview_launch_in_india-news-38056.php
12
4
3
1
1
Emoji İle Tepki Ver
12
4
3
1
1