Hobaa: Yeni Batman Filminin Kötüsü Belli Oldu!

1
1
0
0
0
Hobaa: Yeni Batman Filminin Kötüsü Belli Oldu!
Ben Affleck'in solo Batman filminin kötüsü ortaya çıktı.

DC Comics, sinema sektöründeki evreninin temellerini Batman v Superman: Dawn of Justice ile atmıştı. Filmde direkt olarak bodozlama konuya giren DC, karşımıza biraz daha yaşlanmış, daha tecrübeli ve daha acımasız bir Batman çıkarmıştı. Batman rolü için seçilmiş olan Ben Affleck ise, muazzam performansı ile kendisinden önceki bütün Batman'leri unutturmuştu.

Batman'in bu denli başarısının ardından DC Comics ani bir karar vererek daha önceden açıkladığı film takvimine, yönetmen koltuğunda Ben Affleck'in olduğu bir Batman filmini resmi olarak eklediğini duyurmuştu. Ben Affleck daha önceden DC Comics'in patronu Geoff Johns ile Batman filminin senaryosunu yazmaya başladıklarını duyurmuştu. Filmin vizyon tarihi belli değil, ancak daha şimdiden filmin kötüsü ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Suicide Squad'da Joker karşımıza çıkmıştı. Hal böyle olunca Batman filminde Joker'i ana kötü olarak görmeyi bekliyorduk. Ancak bugün Twitter'dan bomba bir paylaşım yapan Ben Affleck, tam anlamıyla internetin altını üstüne getirdi. Ben Affleck, Batman'in en önemli düşmanlarından, ayrıca DC Comics'in en önemli anti-kahramanlarından biri olan Deathstroke'un test çekimini Twitter hesabından paylaştı. İlk olarak Justice Legaue filminde karşımıza çıkmasını beklediğimiz Deathstroke'un daha sonradan gelen haberlere göre Batman filminin ana kötüsü olacağı kesinleşti diyebiliriz.

Deathstoke'u oynayacak oyuncu konusunda henüz resmi bir açıklama yok ancak bütün internet aleminin Deathstroke'u oynabilecek bir numaralı adam olarak gösterdiği Joe Manganiello'nun ismi bu kez ciddi şekilde konuşulmakta. Bakalım Batman filmine yönelik daha ne gibi yeni gelişmeler duyacağız. 

Bu arada ''Deathstroke kim ya?'' diye soranlarınızı üstteki haberimize alalım.

1
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
1
0
0
0