Honest Trailer, Zombieland’i Ağır Tiye Aldı

8
4
3
3
0
YouTube’un popüler serilerinden biri olan Honest Trailer, Zombieland: Double Tap filminin yaklaştığı şu günlerde, orijinal filmi her zamanki alaycı tavrıyla tanıttı. Filmi ‘Amerikan Shaun of the Dead’ olarak tanımlayan kanal, yapımı “daha gürültülü, daha aptalca” olarak niteledi.

Zombieland filmi, ismi zombi ülkesi olan ve hikayesi gereği birkaç ay içinde zombilerin dünyayı ele geçirdiği bir film için inanılmaz az zombi içermesiyle dikkat çekmişti. Woody Harrelson’un canlandırdığı Tallahesse’in yatıp kalkıp Twinkie aşerdiği bir film olarak göze çarpan yapım oldukça eğlenceliydi.

YouTube’un alaycı serilerinden olan Honest Trailers, filmi eleştirirken oldukça haklı noktalara da temas ediyor. Bütün oyuncuların halihazırda Oscar ödülüne aday olduğunu belirten fragman ayrıca Bill Murray’in cameosuna da hakkını teslim ediyor. 

zombieland

Filmin 2009 yılından daha 2009 olmasına da bol bol değinilen tanıtımda oldukça eğlenceli şakalar da yer alıyor. Ayrıca filmin orjinalinde TV dizi olarak hazırlandığı gibi ilginç detay bilgiler de sıkıştırılmış.

Epik Dış Ses Adamı eşliğinde izlediğimiz 4 dakikalık bu eğlenceli fragmanın henüz Türkçe altyazısı bulunmuyor. O günden bu yana yeni trendlerin, sosyal medyanın olmasını beklemediğimiz Zombieland bizi ters köşe yapabilir mi? Tabii ki...

Zombieland: Double Tap bu hafta sonu vizyona giriyor. 

Kaynak : https://www.slashfilm.com/zombieland-honest-trailer/
8
4
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
8
4
3
3
0