Honor 10'lara Aynı Anda Birçok Telefonda Müzik Oynatabileceğiniz Parti Modu Geliyor

22
1
0
0
0
Honor 10’un en yeni yazılım güncellemesi, birden fazla cihazı eşleştirmenizi sağlayan yeni bir parti modu uygulaması ve daha birçok yenilik getirecek.

Bu senenin flaş telefonlarından biri olan Honor 10, Huawei'in alt markası Honor'un yeni amiral gemisi olarak piyasaya sürülmüştü. Düşük fiyatlı amiral gemisi Honor 10 beklenen satış rakamlarını geçerek büyük bir başarı elde etti. Sevilen telefon Honor 10'a bir yazılım güncellemesi ile beraber parti modu ve daha birçok özellik gelecek.

Her zaman arkadaş ortamlarında bir şarkıyı aynı anda birçok telefondan açıp daha yüksek sesle dinlemeyi hayal etmişizdir. Eğer arkadaşlarınız ve siz Honor 10 sahibi iseniz bunu yapmak artık mümkün olacak. NFC ile birbirine bağladığınız telefonlardan aynı anda istediğiniz müzikleri oynatabileceksiniz ve Honor 10'ların olduğu her yer parti ortamına dönüşebilecek.

Bu güzel özelliğin yanı sıra parmak izi okuyucusunda ve yapay zeka destekli kamera konusunda bir takım iyileştirmelerin yapılacağı belirtildi. Satış konusunda başarılı bir dönem geçiren Honor markası, satış sonrası hizmetleri ile de kullanıcıları memnun etmeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak : https://www.androidauthority.com/honor-10-software-update-874365/
22
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
22
1
0
0
0