Honor 20 İçin İpuçlarıyla Dolu Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı

11
2
0
0
0
Honor, yeni amiral gemisi Honor 20'nin tasarım ve kamera özellikleri hakkında bazı ipuçları taşıyan bir tanıtım videosu yayınladı.

Huawei’nin alt markası olan Honor, çok yakında yeni amiral gemisi Honor 20’yi tüketicilerin beğenisine sunacak. Çinli şirket, yeni akıllı telefonlarına olan heyecanı artırmak için cihazın bazı özelliklerinin ipucu olarak videonun içine gizlendiği yeni bir tanıtım videosu yayınladı.

İpuçlarını yakalayamama ihtimaline karşı biz peşin peşin açıklayalım. Honor, fotoğraf çekimleri için arka tarafında 48MP ana sensör, 16MP geniş açı, 8MP telefoto ve 2MP makro olmak üzere dörtlü arka kamera kurulumuna sahip olacak.

Videonun üzerinde durduğu bir diğer nokta ise tasarım. Honor, yeni amiral gemilerinde Triple 3D Mesh işlemi ile üretilen dinamik holografik bir cam kaplama kullanacak. Çok katmanlı bir yapıya sahip olacak bu tasarım, benzersiz bir görünüm sunacak.

Honor, özellikle son iki yıl içinde çıkardığı akıllı telefonlarla tüketicilerin beğenisini fazlasıyla kazanmış durumda. Şirket, son bir yıldır Türkiye’de de resmi olarak varlık sürdürüyor ve sunduğu cihazların fiyat/performans dengesinin yerinde olduğu söylenebilir.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honor_releases_new_design_teaser_details_its_approach_to_crafting_the_honor_20-news-36980.php
11
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
11
2
0
0
0