Honor 20 Pro, Buz Dağından İlham Alınan Yeni Renk Seçeneğiyle Geliyor

14
7
4
4
1
Honor, amiral gemisi akıllı telefonu Honor 20 Pro için yeni bir renk seçeneği getiriyor. Şirket, amiral gemisi akıllı telefonunun İzlanda’daki buz dağlarından ilham alınan Atlantis Frost isimli renk çeşidini açıkladı.

Honor 20 Pro, Mayıs ayında açıklandı ve Ağustos ayında piyasaya sürüldü. Bu telefon, Honor'un Mayıs’ta duyurduğu şu ana kadar en güçlü telefonu. Honor, bu yeni renk çeşidinin İzlanda’daki Jokulsarion Buzulu'nun muhteşemliğinden ilham aldığını belirtti.

Tasarım birkaç rengi bir araya getiriyor. Bu yüzden Honor 20 Pro, gradyan bir renk çeşidine sahip olacak. Şirket, Honor 20 Pro Atlantis Frost'un buz dağlarının gün batımında parıldadığı buzul gölünün harikalığını yakaladığını ve akıllı telefonun elmas gibi parladığını söylüyor.

Honor 20 Pro Atlantis Frost modeli 30 Eylül’de çıkıyor:

honor 20 pro yeni renk seçeneğiyle geliyor

Şirket, telefonun bu türünün 30 Eylül’den başlayarak Çin’de satışa sunulacağını belirtti. 3.499 Yuan (2.800 TL) fiyat etiketiyle piyasaya sürülecek telefonun yeni renk çeşitli modelinin Avrupa’da satışa sunulup sunulmayacağı şu için belirli değil.

Honor 20 Pro'nun "Dinamik Holografik Arka Camı" iki aşamalı bir işlemle yapıldı. Bu, Honor'un Triple 3D Mesh teknolojisi ile mümkün oluyor. Bu işlem, her bir Honor 20 Pro modeli için geçerli. Honor 20 Pro, şu ana kadar sadece üç renk seçeneğiyle satışa sunuldu.

Cihaz; Phantom Blue, Phantom Black ve Icelandic Illusion renk çeşitleriyle satılıyor. Honor 20 Pro, 6,26 inç FHD+ IPS LCD ekrana sahip. Cihazda 6 ve 8 GB RAM seçenekleri bulunuyor ve 256 GB depolamaya sahip. Honor 20 Pro, Kirin 980 işlemcisinden güç alıyor.

Kaynak : https://www.androidheadlines.com/2019/09/honor-20-pro-atlantis-frost-color-variant-announced-available-soon.html
14
7
4
4
1
Emoji İle Tepki Ver
14
7
4
4
1