Ark Derleyicinin iOS’a Kafa Tuttuğu Honor 20 Pro - iPhone XS Max Hız Testi (Video)

47
13
2
2
1
Honor’un kendi işletim sisteminin temelinde yer alan Ark derleyici, Apple’ın iOS işletim sisteminden daha hızlı olabilir.

Honor 20 serisi, Çin’de piyasaya çıktı. Honor, yeni telefonunu iPhone Xs Max’e karşı test etti.

Çin ile ABD arasındaki ticaret savaşında, Çinli üreticilerin ve tüketicilerin hedefinde Apple ürünleri yer alıyor. Honor da yeni videosunda, Honor 20 Pro’nun iPhone XS Max’ten daha iyi olduğuna vurgu yaptı.

Videoda, öncelikli olarak her iki cihazda da bütün arka plan uygulamaları kapatıldı. İnternet bağlantı hızlarında fark olmaması için her iki akıllı telefon da aynı kablosuz internet ağına bağlandı.

Testi gerçekleştiren kişi ilk olarak, her iki cihazda da Çin’in sosyal medya uygulaması olan Weibo’nun uygulamasına giriş yaptı. Honor 20 Pro, uygulamayı iPhone XS Max’ten önce göstermeyi başardı.

Test sorumlusu ayrıca Ark derleyicinin performansı ne kadar arttırdığını gösteren birkaç farklı deneme daha yaptı.

Honor 20’nin tanıtım etkinliğinde konuşan Zhao Ming, bu durumu büyük bir gelişme olarak nitelerken, şimdiye kadar iOS’u geçecek işletim sisteminin Android olduğuna inanıldığını söyledi. Ming, Ark derleyiciye sahip Honor 20’den sonra ise iPhone ile aynı seviyede, hatta bazı açılardan daha iyi bir deneyim yaşadıklarını da belirtti.

Honor, Huawei ile oldukça yakın bir firma ve ABD yaptırımlarından zarar gören üreticiler arasında yer alıyor. Yeni ve güçlü bir işletim sistemi, bu firmaları pazarda tutmak için yardımcı olacaktır.

Kaynak : https://www.huaweicentral.com/honor-20-pro-vs-iphone-xs-max-speed-test-ark-compiler-surpasses-ios-video/
47
13
2
2
1
Emoji İle Tepki Ver
47
13
2
2
1