Honor 9i'nin Mor Varyasyonu 2 Temmuz'da Satışa Çıkıyor

8
2
1
0
0
Geçtiğimiz günlerde dört farklı renk seçeneği vaadiyle tanıtımı yapılan Honor 9i, henüz satışa sunmadığı Mor (Purple Fantasy) Honor 9i'yi 2 Temmuz itibariyle Çin pazarında satışa sunacak.

Son dönemde Türkiye’de de kendini kanıtlamış şirketlerin başında gelen Huawei’nin alt markası Honor Haziran ayının ilk günlerinde Honor Play ve Honor 9i cihazlarının müjdesini vermişti. GPU Turbo teknolojisi ile işlemci gücü anlamında akıllı telefon piyasasına yeni bir soluk getiren iki cihaz %30 düşük güç tüketiminin yanında %60 performans artışı vadediyor.

Honor 9i’nin tanıtımı esnasında bahsi geçen Siyah, Mavi, Mor ve Lime opsiyonlarından yalnızca siyah ve mavi’nin ulaşılabilir olduğu süreç geride kaldı. Honor 9i, gelecek hafta itibariyle mor cihazıyla da Çin akıllı telefon pazarında boy gösterecek.

Mor varyantı Honor 9i’nin temel RAM değeri 4GB olarak belirlenmişken, 64GB’lık depolama alanı da kombinasyonu tamamlayacak. 2 Temmuz tarihinden itibaren Çin piyasasında ulaşılabilir olacak Mor Honor 9i’nin Türkiye pazarında nasıl bir yol izleyeceği konusunda henüz net bir bilgi yok.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/honor_9i_purple_color_variant_to_go_on_sale_starting_next_week-news-31932.php
8
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
8
2
1
0
0