Honor’dan Apple’a iPhone 11 Pro’nun Fiyatıyla İlgili Gönderme

134
10
6
3
0
Huawei’ye ait Honor’un, Honor India Twitter adresinden iPhone 11 Pro’nun fiyatıyla ilgili kinayeli bir gönderi paylaşıldı. Honor India’ya ait Twitter hesabından “Profesyonel fotoğrafçılık bir kol, bir bacak ya da bir böbreğe mal olmamalı” tweeti paylaşıldı.

Apple, iPhone 11 Pro’yu da tanıttığı etkinliğini geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdi. Apple etkinliğinin ardından iPhone 11 Pro’nun fiyatı önemli bir tartışma konusu oldu. iPhone 11 Pro’nun fiyatı tartışmasına Honor Hindistan’da kinayeli bir tweetle katıldı. 

honor hindistan tweet

Honor Hindistan’a ait Twitter hesabından atılan “Profesyonel fotoğrafçılık bir kol, bir bacak ya da bir böbreğe mal olmamalı” tweetinde yer alan görselde iki doktor görünüyor. İki doktorun ortasında iPhone 11’in kamera tasarımını andıran, bir karenin içinde üç daireyi görüyoruz. İnsanların iPhone 11 Pro almak için böbreklerini satmak zorunda kalacaklarını ima eden “İHad Kidneys” (böbreklerim vardı) yazısı ise görselin sağ tarafında bulunuyor.

Honor’un paylaşımında yer alan dört parçadan oluşan kare mercandan açık deniz yeşiline doğru geçiş yapan bir renk geçişi ile doldurulmuş. Honor, bu renkleri kullanarak farklı renklerde çıkacak yeni iPhone modellerini simgelemiş oluyor. 

Son söylentiler göz önüne alındığında Honor’un bu yılın son çeyreğinde piyasaya süreceği Honor Vera 30’da üçlü kamera yapılandırması yer almayacak gibi görünüyor. Honor’un bir sonraki telefonunun da artık bir kol, bacak ya da böbrekten ucuz olacağını beklemek için sağlam bir sebebimiz var.

Kaynak : https://www.slashgear.com/huaweis-iphone-11-pro-retort-is-beyond-weird-12591590/
134
10
6
3
0
Emoji İle Tepki Ver
134
10
6
3
0