Horizon Zero Dawn'ın Devamıyla İlgili Beklentiler Tekrar Yeşerdi

23
1
1
0
0
Guerrilla Games'in 2017'ye damgasını vuran oyunu Horizon Zero Dawn, eğer söylentiler doğru çıkarsa tekrar oyuncularla buluşabilir.

2017'de oyuncularla buluşan ve farklı atmosferiyle birçok oyuncu tarafından sevilen Horizon Zero Dawn, çıkışının ardından bir de DLC ile desteklenmişti. Horizon Zero Dawn'a dair bütün ümitler son bulmuşken yeni bir ipucu ortaya çıktı.

The Frozen Wild adlı DLC'de Tatai adlı karakteri seslendiren Janina Gavankar, oyunun hayranlarından biriyle Reddit'te sohbet ederken bir ipucu verdi. Reddit'teki Horizon Zero Dawn hayranının kendisine oyunu tanıttığı için teşekkür etmesi üzerine yanıt veren Gavankar, söylediği şeyle tüm Horizon Zero Dawn hayranlarını heyecanlandırdı.

"Devamını görene kadar sabret, bayılacaksın. Bazı sırları biliyorum, bayılacaksın" şeklinde yanıt veren Gavankar, akıllarda birçok soru işareti yarattı. Bu açıklamanın ardından herhangi bir doğrulayıcı kaynak ya da duyuru ortaya çıkmadı ancak ilerleyen dönemlerde Guerrilla Games'in bir sürpriz yaptığına şahit olabiliriz. Kim bilir?

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/04/13/horizon-zero-dawn-actress-says-sequel-is-in-development
23
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
23
1
1
0
0