HP'den Özellikleriyle Mac Mini'yi Ezip Geçen Yeni Mini Bilgisayar: HP Z2 Mini

0
0
0
0
0
En iyi bilgisayar üreticilerinden HP'nin yeni iş istasyonu bilgisayarı HP Z2 Mini, fiyatına göre teknik özellikleri ve boyutuyla Apple'ın Mac Mini'sinin önüne geçiyor.

Bilgisayar konusunda en başarılı şirketlerden biri olan HP, son dönemlerde özellikle ikisi bir arada bilgisayarlarıyla zirve için rekabet ederken şirket masaüstü bilgisayarlar konusunda da ürünlerini duyurmaya devam ediyor. Açıkçası bazı ürünlerde Asus, Lenovo ve Dell gibi üreticilerin gerisinde kalsa da HP, Windows tarafında Apple için önemli bir tehdit.

HP'nin özellikle iş istasyonu olarak tanımladığı yeni bilgisayarı HP Z2 Mini tanıtıldı. Apple'ın yine benzer amaçlar güden minik masaüstü bilgisayarı Mac Mini'ye rakip olan HP Z2 Mini, boyutlarına rağmen sunduğu teknik özelliklerle Mac Mini'ye adeta fark atıyor.

HP Z2 Mini Teknik Özellikleri

Intel'in özellikle iş bilgisayarlarını ve sunucularını hedef alan işlemci serisi Xeon'dan gücünü alan HP Z2 Mini'nin giriş modelinde ne yazık ki bazı önemli opsiyonlar bulunmuyor. Nvidia'nın iş dünyasını hedefleyen M620 Quadro ekran kartıyla çalışan cihaz özellikle grafik tasarımcıları, 3D modellemecileri ve birden fazla monitöre ihtiyaç duyan kullanıcıları hedefliyor.

Masanızın üstünde dururken hem kompakt yapısıyla fazla yer kaplamayan hem de tasarımıyla sırıtmayan HP Z2 Mini, açıklanan ilk bilgilere göre 699 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0