HP’den Tip Olarak Aynı Hoparlör Gibi Gözüken Süper Tasarımlı PC: Pavilion Wave

1
0
0
0
0
HP’nin oldukça şık görünüme sahip olan ve ilk bakışta hoparlörü andıran yeni bilgisayarı Pavilion Wave tanıtıldı.

Her ne kadar masaüstü bilgisayarlarda toplama ile klasik kasalar ve uzay montaj dediğimiz tarzlar popüler olup markaların hazır üretimleri dikkat çekmese de birçok firma ilgi çekici tasarımları ile göz dolduruyor.

Bunlara dahil olan HP ise Pavilion Wave adını verdiği özel kasa tasarımlı masaüstü bilgisayarını duyurdu. Tasarımsal olarak halıfleks döşenmiş bir yuvarlak kasa gibi dursa da aynı zamanda hoparlör gibi görünümü ile dikkat çeken PC’nin ön yüzünde B&O yani Bang & Olufsen logosu da göze çarpıyor. Yani ses olarak oldukça sağlam olan bu cihazın teknik özellikleri ise şöyle;

HP Pavilion Wave Özellikleri;

Intel Core i3 Skylake ya da Intel Core i5 Skylake işlemciden gücünü alacak olan PC’de 1TB HDD ya da 128GB SSD seçeneği bulunuyor. 8GB ya da 16GB RAM miktarı da sunan Pavilion Wave’de AMD Radeon R9 M470 ekran kartı bulunuyor. 2 adet Quad HD ekran desteği ya da tek 4K ekran desteği sunabilen bilgisayar Cortana destekli mikrofonu ile Windows 10 ön yüklü olarak geliyor.

1 adet kulaklık-mikrofon girişi, 3 USB, 1 adet USB-C, 1 adet HDMI girişleri ve SD kart slotu barındıran cihaz, görüntü aktarımını sadece HDMI’dan yapacak.

Fiyatlandırma olarak 530 Dolar belirlenen HP Pavilion Wave, farklı bir PC arayanlar için ideal gibi görünüyor. Tabii içindeki hoparlör ve ses desteğinin B&O tarafından karşılanması da bu noktada ciddi bir artısı olacak.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0