HP Dizüstü Bilgisayarınızı Şarj Eden Çanta Üretti

1
0
0
0
0
HP’nin yeni sırt çantası, içinde dahili olarak taşınabilir şarj cihazıyla geliyor. Böylelikle ek bir cihaza gerek kalmadan çantadan direk bilgisayarınızı şarj edebiliyorsunuz.

Dizüstü bilgisayar pazarındaki önemli üreticilerden Hewlett Packard (HP), özellikle sık sık şehirdışına aya da yurtdışına seyahat etme durumunda olan beyaz yakalıların bilgisarlarını ve telefonlarını şarj etme ihtiyacını fazlasıyla giderecek bir ürününü tanıttı.

HP'nin yeni ürünü aslında bir sırt çantası, ancak standart sırt çantalarından daha farklı. HP'nin yeni tanıttığı bu sırt çantası dahili olarak 22,400mAh kapasiteli bir taşınabilir şarj cihazını dahili olarak barındırıyor. Yani bu çantayı aldığınızda ayrı bir taşınabilir şarj cihazına ihtiyaç duymadan dizüstü bilgisayarınızı ya da akıllı telefonunuzu şarj edebiliyorsunuz.

Tasarım açısından da şık olan ve bilgisayar dışında birçok eşyanızı da sığdırma olasığınız olan HP'nin yeni çantası gayet pratik ve kullanışlı. Ancak bu kadar şık, pratik ve kullanışlı bir ürün olduğunu söylediğimizde fiyatını da atlamak olmaz. HP'nin dahili taşınabilir bataryalı çantası 200 dolar fiyatıyla listelenmiş durumda.

"Ona o kadar para vereceğime maksimum 200TL'ye 20,000mAh kapasiteli taşınabilir şarj cihazı ve 50TL'ye çanta alıp geçerim." dediğinizi duyar gibiyim o yüzden hemen bu konuya da bir açıklama getirmek istiyorum; normalde satılan harici taşınabilir şarj cihazları yüksek kapasiteli de olsa HP'nin çoğu bilgisayarı gibi çok yüksek amper çıkışlarına ihtiyaç duyabiliyorlar ve çoğu HP bilgisayarın şarjı bu tür cihazlara uyumluluk sağlamıyor. Bu nedenle insanlar HP'nin bu çantasına ihtiyaç duyuyorsa eğer yüksek fiyatına rağmen tercih edecektir.

1
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
1
0
0
0
0