Dünyanın En İyi Windows Phone’u HP Elite X3’ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!

0
0
0
0
0
Dünyanın En İyi Windows Phone’u HP Elite X3’ün Fiyatı ve Çıkış Tarihi Belli Oldu!
HP tarafından tasarlanan WP işletim sistemine sahip Elite X3’ün fiyat ve çıkış detayları belli oldu.

Her ne kadar gündem Android ve iOS cihazlardan oluşsa da HP, Windows Phone sektörünü ayağa kaldırabilecek bir atakla ortaya çıkmıştı. Sizlere Mobil Dünya Kongresi’nden aktardığımız “Dünyanın en iyi Windows Phone’u” olan HP Elite X3, efsane özellikler ile donatılmış bir telefon olarak dikkat çekiyor.

Teknik özelliklerini hatırlayacak olursak 6 inçlik QHD çözünürlüklü ekranı bulunan HP Elite x3, Qualcomm Snapdragon 820 çipseti ve Adreno 530 grafik işlem birimine sahip. Windows 10 Mobile işletim sistemiyle çalışan telefonda 4GB RAM ve 64GB depolama alanı bulunuyor. Ayrıca cihaz microSD kart da destekliyor.

16MP çözünürlüklü arka, 8MP çözünürlüklü ön kameraya yer verilen HP Elite x3'ün 4150mAh kapasiteli bataryası mevcut. Son olarak B&O destekli Hi-Fi hoparlörü ve Continuum desteği de bulunan telefonun fiyatına gelecek olursak Microsoft Fransa’nın sitesinde 899 Euro fiyatla ön satışa sunuldu.

22 Ağustos’da piyasaya çıkacak olan cihaz olur da ülkemize gelirse +3000TL fiyatlandırmaya sahip olacağı da böylece kesinleşmiş oldu. Ancak ülkemize gelir mi, gelirse bu fiyata alıcı bulur mu bilemiyoruz. Ancak gerçekten sağlam bir telefon olduğunu net bir şekilde söyleyebiliriz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0