HP'nin Gamescom 2019'a Damga Vuran Fiyat/Performans Ürünü Oyuncu Donanımları

18
7
6
2
2
Gamescom 2019 etkinliğinde firmalar, oyunlarını ve donanımlarını tanıtmaya devam ediyor. Bu etkinlik kapsamında ise HP, yeni "gaming" ürünlerini tanıttı. Bunlar arasında Omen X 27 inç monitör, Pavilion masaüstü bilgisayar ve HP için bir ilk olan Ryzen işlemcili Pavilion Gaming laptop var.

Almanya'nın Köln şehrinde bugün başlayan Gamescom 2019, 24 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Bu kapsamda da oyun yapımcıları, oyunlarını; gaming cihazları üreten firmalar ise donanımlarını tanıtıp sergiliyorlar. Bu firmalardan biri olan ABD'li firma HP, gaming ürünlerini tanıttı. Bunlar arasında monitör, dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayar var.

Omen X 27 monitör:

HP Omen X 27

Quad HD (2560x1440) çözünürlüğe ve 16:9 en boy oranına sahip 27 inçlik Omen X 27, HP'nin dikkat çeken monitörlerinden biri olmaya aday. Bir gaming monitörü olsa da DCI P3 renk gamutunun (insanlar tarafından üretilmiş dijital resimlerin doğadaki gerçek renklere olan oranlanması) %90'ını yansıtabilen ve HDR özelliğine sahip olan cihaz, böylece oldukça doğru renkler sunuyor. 240 Hz'lik yenileme hızının oyuncular için çok sevindirici bir haber olması gibi gecikme hızının da 1 ms olması cabası. Monitör ayrıca AMD Radeon FreeSync 2 HDR sertifikasına da sahip.

Omen X27, Eylül ayından itibaren öncelikle ABD olmak üzere 649,99 dolardan satışa sunulacak. Daha detaylı bilgi için HP'nin sayfasını buradan ziyaret edebilirisiniz.

Pavilion Gaming masaüstü bilgisayar:

HP Pavilion Gaming Desktop

Oyununuzu laptopta oynamak veya kendiniz bir bilgisayar toplamak istemiyorsanız HP, bu konuda size yardımcı olabilir. 15 litrelik kompakt hacmi içerisinde Pavilion Gaming, 3 dâhili HDD alanına sahip. Bu tarz küçük masaüstü bilgisayarlarda çok rastlamadığımız biçimde HP'nin yeni bilgisayarı; RAM, ekran kartı, bağlantı ve Wi-Fi kartları değiştirilebilir şekilde tasarlanmış. Yani istediğiniz zaman istediğiniz parçayı çıkarıp yenisini takabiliyorsunuz.

9. nesil Intel Core i7 veya 3. nesil AMD Ryzen 7 işlemcilerine kadar destek sunan bilgisayarda, RTX 2070'e kadar ekran kartı ve 32 GB'a kadar da RAM desteği bulunuyor. (Bu donanımlar, HP'nin kendi sattığı biçimdedir, dilediğiniz takdirde daha iyilerini kendiniz takabilirsiniz.)

HP Pavilion Gaming masaüstü bilgisayarın temel modeli, 699,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Daha detaylı bilgi için HP'nin sayfasını buradan ziyaret edebilirisiniz.

Pavilion Gaming 15 dizüstü bilgisayar:

HP Pavilion Gaming 15 Laptop

HP'nin Gamescom'daki etkinliğinin yıldızı, hiç şüphesiz yeni dizüstü bilgisayarı oldu. ABD'li üretici için bir ilk olacak şekilde AMD Ryzen işlemcileriyle gelen dizüstü bilgisayar; Ryzen 7'ye kadar destek sunuyor. Bununla birlikte GTX 1660 Ti Max-Q'ya kadar ekran kartı desteği sunan cihazın açılı bir kasası var.

1080p, 144 Hz, 15,6 inçlik ekrana sahip olan cihaz; böylece oyuncuların en çok talep ettiği şeylerden birisini de yerine getirmiş oluyor. Bununla birlikte "144 Hz benim için sadece fiyat artışı demek" diyorsanız dizüstü bilgisayarın 60 Hz'lik sürümü de mevcut. HP, bu yeni oyuncu bilgisayarında çift fanlı bir tasarım anlayışıyla hareket ederken hava akışını artırmak için de delikleri büyütmüş. Cihaz, bazı rakiplerinin önüne geçerek Wi-Fi 5 desteği de sunuyor.

HP Pavilion Gaming 15, 799,99 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulacak. Daha detaylı bilgi için HP'nin sayfasını buradan ziyaret edebilirisiniz.

Kaynak : https://gadgets.ndtv.com/hp-pavilion-gaming-15-amd-price-in-india-91015
18
7
6
2
2
Emoji İle Tepki Ver
18
7
6
2
2