HP’nin Performans Canavarı Oyun Küpü: Omen X Desktop

2
1
1
0
0
Son dönemde oyuncular için donanımlara odaklanan HP, “oyun küpü” adını verdiği yeni performans canavarı bilgisayarını tanıttı.

Oyuncular hem uygun fiyatlı hem de en güçlü oyun performansı için dizüstü bilgisayarlar dışında genellikle toplama bilgisayarları tercih etse de son dönemlerde oyuncuya yönelik donanım pazarının büyümesiyle birlikte üreticiler oyunculara güçlü ve tasarım açısından başarılı bilgisayarlar sunmaya başladı.

Bilgisayar pazarında önemli rol oynayan üreticilerden Hewlett Packard (HP), oyunculara özel olarak tasarladığı dizüstü bilgisayarlarındaki performanslı oyun deneyimini şimdi masaüstü bilgisayarlara taşıyor.

HP’nin oyun küpü olarak tanımladığı yeni masaüstü bilgisayarı HP Omen X Desktop hem güçlü donanımları bir arada tutuyor, hem de küp şeklindeki tasarımı sayesinde bilgisayar bileşenlerini değiştirmeyi kolaylaştırıp şık tasarım ve ergonomik bir yapı sunuyor.

Genellikle oyuncular artık bilgisayar kasalarını masaüstünde tutmayı tercih ettiği için masaüstünde klasik kasalara göre çok daha iyi bir görünüme sahip olan HP’nin yeni oyun küpü, teknik özellikler açısından güncel en başarılı donanımları kullanıyor.

Tam anlamıyla küp şeklinde tasarıma sahip olan Omen X Desktop, özellikle 4K çözünürlükte ve sanal gerçeklik oyunlarında en iyi deneyimi hedefliyor.

HP Omen X Desktop Teknik Özellikleri (Başlangıç Modeli)

  • Skylake tabanlı Intel Core i7 İşlemci
  • 8GB RAM
  • 2TB HDD ve 256GB SSD
  • AMD Radeon RX 480 Ekran Kartı
  • 2 USB Type - C Girişi
  • 8 Standart USB Girişi

Aynı zamanda HP Omen X Desktop, opsiyonel olarak değişen fiyatlarla Nvidia GeForce GTX 1070 / 1080 ekran kartlarıyla da tercih edilebiliyor.

HP’nin canavar oyun küpü 1799 dolardan başlayan fiyatlarla bugün itibariyle satışa çıkmaya başlayacak.
 

2
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
2
1
1
0
0