HP’nin Yeni Teknolojisi Sayesinde Ekranı Sizden Başkası Göremeyecek

0
0
0
0
0
Popüler dizüstü bilgisayar üreticisi HP, yeni geliştirdiği ekran teknolojisiyle birlikte farklı açılardan ekranın görünmesini önlüyor.

Bilgisayar kullanıcılarının en büyük kuşku duyduğu durumların başında belki de ekranın farklı kişiler tarafından da görülmesi geliyor. Kişiler özel içeriklerinin bir başkası tarafından görünmesini istemezken ya da gizli iş dosyaları üzerinde çalışırken oldukça parlak ve net ekranlar sayesinde görüntü ne kadar kaliteli olsa da başka kişiler bu görüntüyü görebiliyor.

Tüketicilerin bu durumdan rahatsızlık duyduğunu fark eden teknoloji devi Hewlett Packard (HP), yeni geliştirdiği Sure View isimli ekran teknolojisi sayesinde bu durumun önüne geçmeyi hedefliyor.

Peki bu nasıl olacak?

Bu ekran teknolojisi hakkında gelen ilk bilgilere göre Sure View ekranın sadece belli bir açıdan görünmesine imkan tanıyacak. Böylelikle farklı açılardan ekrana bakan kişiler ekrandaki görüntüyü göremeyecek.

Şu anda ne kadar kararlı ve gerçekten işe yarar bir yöntem olduğunu bilmiyoruz ancak görünüşe göre HP bu teknolojiyi hızla hayatımıza sokmayı hedefliyor.

Sure View ekran teknolojisini kullanan iki yeni HP dizüstü bilgisayar önümüzdeki ay tüketicilerle buluşurken, bu ekranların kısa sürede daha da yaygınlaşacağı düşünülüyor. 

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0