Tüm Detaylar Sızdı: HTC 11 Çerçevesiz Ekran, Çift Arka Kamera ve 8GB RAM ile Geliyor!

0
0
0
0
0
Tüm Detaylar Sızdı: HTC 11 Çerçevesiz Ekran, Çift Arka Kamera ve 8GB RAM ile Geliyor!
HTC'nin yeni akıllı telefonu HTC 11 sızdırıldı. Sızıntılara göre cihaz çerçevesiz ekrana, çift arka kameraya ve üstün teknik özelliklere sahip olacak.

HTC'nin önümüzdeki yılın Şubat ayında düzenlenecek Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtmasını beklediğimiz yeni akıllı telefonu HTC 11 hemen hemen tüm detaylarıyla birlikte sızdırıldı. Sızdırılan bilgilere göre HTC, bu yılın en iddialı akıllı telefonunu piyasaya sürülebilir. Peki sızıntılara göre HTC 11'de bizi neler bekliyor?

Çerçevesiz ekran

Paylaşılan bilgilere göre HTC 11, Sharp ortaklığıyla üretilen 5.5 inçlik QHD çözünürlüklü bir ekrana sahip olacak. Ancak cihazın çerçevesiz ekranı Sharp ve Xiaomi'nin çerçevesiz telefonları gibi radikal bir tasarım değişikliğiyle gelmeyecek yani ahize ve ön kamera gibi bileşenler alışılagelmiş yerinde konumlandırılacak.

Çift arka kamera

Bildiğiniz üzere HTC, akıllı telefon sektöründe çift kamera furyasını başlatan ilk markalardan biriydi ancak çift kameranın bu denli yaygınlaşmasına rağmen son amiral gemisi HTC 10'da çift arka kamera sunmamıştı. HTC 11 ile birlikte HTC, biri 8MP diğeri ise 12MP çözünürlüklü çift arka kamerayı fotoğraf tutkunlarına sunacak.

Güçlü teknik özellikler

Yine sızıntılara göre HTC, HTC 11 modeliyle birlikte 6GB RAM ya da 8GB RAM kullanacak ayrıca cihazın 256GB'a kadar depolama kapasitesi bulunacak. Cihaz rakiplerinde de beklendiği gibi gücünü Qualcomm'un en yeni Snapdragon 835 işlemcisinden alacak. Ayrıca beklentilere göre cihazda 3700mAh bataryaya yer verilecek ve cihaz Android 7.1 Nougat işletim sistemiyle çalışacak.

Cihaz hakkındaki sızıntıların doğru çıkıp çıkmayacağını ise 2017 yılında Barselona'da düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi'nde öğreneceğiz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0