HTC, Akıllı Telefon Pazarından “Hadi Bize Müsaade” Diyerek Çekiliyor Olabilir!

0
0
0
0
0
HTC, Akıllı Telefon Pazarından “Hadi Bize Müsaade” Diyerek Çekiliyor Olabilir!
Akıllı telefon satışları noktasında daima rakiplerinin gerisinde kalan HTC, akıllı telefon pazarından çekiliyor olabilir.

Kullanıcılarını oldukça memnun etmesine rağmen akıllı telefon pazarında bir türlü büyük pay sahibi olamayan HTC, Samsung ve Apple’a boyun eğerek pazardan çekilebilir. 

Özellikle HTC 10 ile sağlam bir telefon üretmesine rağmen Google’a ürettiği Pixel ve Pixel XL’ın kısa sürede HTC 10’dan daha fazla satış yakalaması, Samsung ve Apple’ın azalmayan yüksek pazar payı ve Xiaomi, Huawei, Meizu gibi Çinli firmaların da yükselişe geçmesiyle akıllı telefon piyasasında sürekli kan kaybeden HTC, görünüşe göre akıllı telefon pazarına “Hadi bize müsaade” diyerek çekilecek.

HTC kanadından resmi bir açıklama olmasa da dillendirilen bu durum sonrasında 2017 yılında HTC 11 ya da benzeri bir cihaz yerine HTC Vive ile sanal gerçekliğe sağlam giriş yapan firmanın Vive üzerine yoğunlaşması muhtemel görünüyor. Bakalım bu karar resmen açıklanacak mı, açıklanırsa nasıl bir sonuç doğuracak hep beraber göreceğiz.

GÜNCELLEME: Konu ile alakalı HTC Türkiye'den gelen açıklamayı aşağıdaki içeriğimizden görebilirsiniz;

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0