HTC'den Apple'a Çift Arka Kamera Göndermesi!

0
0
0
0
0
Yeni iPhone'larda bulunan özellikler ciddi şekilde eleştirilmekte. Şimdi bu eleştirilere bir yenisi de HTC'den eklenmiş durumda.

Apple, tüm sene merakla beklediğimiz yeni iPhone'ları iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı sonunda dün gerçekleştirdiği lansman ile tanıtmıştı. Yeni iPhone'lar pek çok yeni özelliğe sahip fakat en dikkat çeken özelliklerden biri, iPhone 7 Plus'ın sahip olduğu çift arka kamera.

Aslında çift arka kamera olayı, mobil cihaz sektörünü yakından takip edenler için yeni bir şey değil. Bu şekilde kameraya sahip olan pek çok telefon mevcut. Apple'ın ise bu özelliği tabiri caizse ballandıra ballandıra anlatmasındaki sebep, ilk kez bir iPhone'da çift arka kamera kullanıyor olması.

Tabi çoğu kişi için Apple, -bazı diğer özelliklerde de olduğu gibi- bu hamlesinde biraz geç kalmış durumda. Ve hal böyle olunca da dev şirket, eleştirilerin odağı olmaktan kaçamıyor. Bu eleştiriler içerisinde en göze çarpanı, bugün sektörün bir diğer önemli firması HTC'den geldi.

Amerika resmi Twitter hesabından bir tweet paylaşan HTC, iki sene önce tanıttığı HTC One M8'i andı. HTC, tweet'inde Apple, iPhone hatta çift arka kamera kelimelerini kullanmadı ancak söz konusu tweet'in iPhone 7 Plus'a bir gönderme olduğu oldukça açık ve net bir şekilde belliydi.

Sizin de gördüğünüz gibi tweet'deki ''2 yıl önce'' kısmı büyük yazılmış. One M8 de iki yıl önce tanıtılmıştı zaten. Tweet'te Apple'a yapılan gönderme ise, One M8'in dünyanın ilk çift arka kamerasına sahip telefonu oluşu. Yani HTC, bir nevi Apple'a ''canım biz onu 2 sene önce yapmıştık'' demiş.

Dediğimiz gibi yeni iPhone'ların eleştirelecek çok yanı var. Cihazlar beklentileri karşılar mı? Açık konuşmak gerekirse ortada büyük bir soru işareti var. Bekleyip göreceğiz ancak biz yinede görüşlerimizi sizlerle paylaşalım dedik.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0