HTC’den İki Yeni Telefon: Desire 10 Lifestyle ve Desire 10 Pro

0
0
0
0
0
HTC bir süredir konuşulan alt ve orta seviye için tasarım harikası denebilecek Desire 10 serisini tanıttı.

HTC’nin orta ve alt seviyede kullandığı Desire serisi telefonları biraz önce yenilenerek Desire 10 adıyla sahnelendi. Alt seviye için Desire 10 Lifestye, orta-üst seviye için ise Desire 10 Pro’yu getiren firma, tasarımsal olarak HTC One A9’dan feyz alıp aynı zamanda alt seviyeye Hi-Res ses sistemini de getirerek farklılık yaratacak. 

HTC Desire 10 Lifestyle Özellikleri;

Oldukça şık ve metal bir tasarım ile karşımıza çıkan ve alt seviyeyi fiyatı da uygun yapılırsa domine edebilecek olan Desire 10 Lifestye, altın renkli hatlara sahip ve turkuaz, siyah, gri ve beyaz renk seçenekleri ile geliyor. 24 bit Yüksek Çözünürlüklü Ses ve HTC BoomSound™ Hi-Fi sürümü hoparlörlerle gelen Desire 10 Lifestyle, görünüşe göre uygun fiyatlı ancak premium seviyesinde bir telefon olacak.

Teknik özellikler bakımından 5.5 inç HD Super LCD ekran, Corning Gorilla Glass koruma, Qualcomm Snapdragon 400 çipseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi (+MicroSD kart), 13MP arka ve 5MP ön kamera, Dolby Audio destekli HTC BoomSpund Hi-Fi ses deneyimi, 4.5G desteği ve aynı zamanda 2700mAh bataryaya sahip olacak olan telefon genel kanıyla hem alt seviye hem de premium özellikler getirecek. Android 6.0 Marshmallow sürümü ile kutudan çıkacak olan cihazın Android 7.0 Nougat güncellemesi verilmesi de bekleniyor.

HTC Desire 10 Pro Özellikleri;

Lifestyle modeline göre orta-üst seviyede konumlandırılabilecek olan Desire 10 Pro’da ise tasarımsal olarak Lifestyle ile bire bir özellikler sunuyor. Yine kardeşi gibi altın renkli hatlara sahip ve turkuaz, siyah, gri ve beyaz renk seçenekleri sunan cihazın teknik özellikleri ise şu şekilde;

5.5 inç Full HD IPS LCD ekran, Corning Gorilla Glass koruma, MeidaTek Helio P10 çipseti, ARM Mali-T860 MP2 grafik işlem birimi, 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi (+MicroSD kart), 20MP arka ve 13MP ön kamera, 4.5G desteği ve 3.000mAh batarya ile gelecek. yine kardeşi gibi Android 6.0 Marshmallow ile kutudan çıkan cihaza Android 7.0 Nougat’nın gelme ihtimali ise oldukça yüksek.

Temel olarak bu iki model ile iyi bir fiyatlandırma olursa güzel bir satış yakalaması içten bile olmayan HTC Desire 10’un Lifestyle modelinde 2GB RAM ve 16GB depolama , Pro modelinde ise 3GB RAM ve 32 GB depolama sunan alt modelleri de olacak.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0