HTC Nexus Sailfish’in Net Görüntüleri Ortaya Çıktı!

0
0
0
0
0
Nexus hayranlarının merakla bekledikleri Nexus Sailfish’in kanlı canlı görsellerinin ortaya çıkmasıyla tasarımsal detaylarını net bir şekilde görebiliyoruz.

Neredeyse tüm popüler telefon üreticilerinin tanıtımı yapmasının ardından gözler Google ve HTC ortaklığından çıkacak Nexuslara çevrildi. Bildiğiniz gibi Sailfish ve Marlin kod adına sahip olan bu telefonlar hakkında şimdiye kadar birçok detay ortaya çıkmasına rağmen gerçek görsellerini görememiştik. Şimdi ise Android Police bu görselleri yayınlayarak bizlere HTC Nexus Sailfish’in nasıl olduğunu net bir şekilde gösteriyor.

Yukarıda görebileceğiniz gibi metalik bir kasaya sahip olan cihaz Nexuslarda geçen sene kullanılan arkadaki parmak izi okuyucusunu koruyan bir HTC One A9 profili çiziyor. Bu sebeple tahminlerime göre “iPhone çakması” yakıştırmalarına maruz kalacak olan telefonda HTC 10 esintilerini de görebiliyoruz.

Ön taraftaki çerçevelerin biraz kalın olması can sıkacak gibi dursa da tasarım olarak sade bir telefon geleceği açık. 5 inç boyutundaki bu cihazın elde kullanımı da arkadaki hafif kavislerden bir nebze rahat olacak gibi de görünüyor. Ancak aynı zamanda bir Twitter kullanıcısının ulaştığı görsele bakarsak aşağıda görebileceğiniz gibi parlak, yani Gorilla Glass 5 ile korunan bir arka yüzey de görebiliriz. Bu da tabiki Nexus 4’ü akla getiriyor. Yani eğer ki telefon cam bir arka yüzeye sahip olacaksa HTC One A9, HTC 10, Nexus 4 ve Nexus 6P karışımı bir cihaz olacak diyebiliriz.

Peki, sizce bu tasarım ile gelecek bir Nexus, başarılı olur mu? Tasarımsal olarak beğendiklerinizi ve beğenmediklerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0