HTC'nin Yeni Telefonunun Satışa Sunulacağı Tarih Belli Oldu

10
9
4
3
2
HTC, Facebook sayfasından yaptığı bir paylaşımda yeni telefonunun 11 Haziran’da piyasaya sürüleceğini açıkladı. Cihaz hakkında önceden bilinen bazı bilgiler mevcut.

HTC, telefon ailesine yeni bir üye katmaya hazırlanıyor. Son zamanlarda VR kasklarına fazlasıyla odaklanan şirket nihayet köklerine geri dönmeye karar verdi. HTC Tayvan Facebook sayfası, 11 Haziran’da yeni telefonunun piyasaya sürüleceğini onaylayan bir paylaşım yaptı. Söylentilere göre, yeni cihazın HTC U19e olarak piyasaya çıkacak. Şimdilik bu söylenti herhangi bir şekilde onaylanmadı.

Şu anlık cihaz hakkında bilinen pek detay yok fakat AnTuTu ve Geekbench’te görüldüğü kadarıyla bazı şeyler söylenebilir. Cihaz, 2Q7A100 model numarası ile listelerde göründü. 6 GB RAM ve Snapdragon 710 ile geliyor. Çalıştığı sistem Android 9 Pie. NCC’den bazı tasarım şemaları da mevcut.

Yeni spekülasyonlar, telefonun FHD+ çözünürlükte 6 inç 18:9 bir ekrana sahip olacağını gösteriyor. Ayrıca batarya açısından 3.930 mAh kapasiteye ve hızlı şarj 4 desteğine sahip olması bekleniyor.

Telefonun önünde ve arkasında çift kamera olacak. Ayrıca Exodus 1 gibi şeffaf arka kaplamaya sahip bir modeli de görebiliriz.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/new_htc_phone_coming_june_11-news-37436.php
10
9
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
10
9
4
3
2