HTC'nin Yeni Üst Seviye Telefonu Eski Bir İşlemciyle Geliyor

0
0
0
0
0
HTC'nin Yeni Üst Seviye Telefonu Eski Bir İşlemciyle Geliyor
HTC'nin yeni üst seviye telefonu HTC Bolt'ta Snapdragon 821 yerine geçtiğimiz yılın üst seviye işlemcisi Snapdragon 810'un kullanıldığı ortaya çıktı.

Son yıllarda kötü günler geçiren ve HTC 10 ile birlikte durumu toparlamayı başaran HTC'nin üst seviyede ne yapacağı merak konusuyken HTC'nin yakında tanıtmaya hazırlandığı yeni üst seviye telefonu HTC Bolt tekrar HTC'nin eski formuna döndüğünü kanıtlar nitelikteydi.

Ancak bugün paylaşılan bir sızıntıyla birlikte HTC için kötü günleri belki de tekrar başlatacak bir haber geldi. HTC'ye yakınlığıyla bilinen LlabTooFeR isimli bir geliştirici, HTC'nin Acadia kodlu yeni üst seviye telefonu HTC Bolt'un geçtiğimiz yılın güçlü işlemcilerinden Snapdragon 810 ile geleceğini söyledi.

Açıkçası Snapdragon 810 işlemcisi ısınma problemiyle birlikte geçtiğimiz yıl çokça eleştiri toplamış ve LG gibi bazı üreticiler Snapdragon 810 yerine Snapdragon 808 çipsetini kullanmayı tercih etmişti. Bunun üzerine işlemcinin üzerinden 1 yıl geçerek günümüzdeki tüketim koşullarında eskidiğini de hesaba katarsak HTC Bolt için "doğmadan öldü" gibi bir tabir kullanmak yanlış olmaz.

Tabii bu sızıntıya konu olan cihazın bir test ya da mühendislik örneği olduğunu hesaba kattığımızda HTC Bolt'un daha farklı bir işlemciyle karşımıza çıkma ihtimali de var. Tahminlere göre HTC Bolt bu yılın sonlarına doğru resmi olarak tanıtılacak ve böylelikle cihazın tüm detaylarını öğrenmiş olacağız.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0