HTC, Üç Telefonunun Android 9 Pie Güncellemesini Alacağı Tarihi Duyurdu

7
4
2
1
1
Android 9 Pie güncellemesini kullanıcılarıyla buluşturmakta oldukça geciken HTC, nihayet U12+, U11+ ve U11 cihazları için güncelleme zaman çizelgesini paylaştı.

HTC, Android 9 Pie güncellemesinin zaman çizelgesi hakkında nihayet daha fazla haber paylaştı. Şirket, Mart ayında yaptığı açıklamada  U11, U11+, ve U12+ cihazlarının Nisandan Haziranın sonuna kadar güncellemeyi alacağını duyurmuştu.

Kullanıcılar, HTC'nin verdiği sözü unutup unutmadığı konusunda endişelenmeye başlamışlardi ki şirketten yeni bir açıklama geldi.

Twitter'dan yapılan açıklamaya göre Android Pie güncellemesini ilk alan telefon U11 olacak. Telefon, bu ayın sonuna doğru güncellemeye kavuşacak. Ardından U12+ Haziran ortasında ve U11+ ise Haziran sonunda Android 9 kervanına katılacak. Kesin tarihler hala tam olarak netlik kazanmasa bile belirsizlik bir nebze olsun giderilmiş oldu.

LG dışındaki diğer akıllı telefon üreticileriyle karşılaştırıldığında HTC, güncellemeleri kullanıcılarla buluşturmak konusunda biraz yavaş. Yine de bu üç cihaza güncellemenin gelecek olması kullanıcılar açısından sevindirici. Diğer HTC cihazları için Android 9 Pie güncellemenin yayımlanması ise şu an için mümkün görünmüyor.

Kaynak : https://www.gsmarena.com/htc_shares_more_concrete_android_9_pie_update_timeline_for_the_u12_u11_and_u11-news-36997.php
7
4
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
7
4
2
1
1