HTC Vive Sanal Gerçeklik Seti, Türkiye İçin Tanıtıldı: İşte Fiyatı ve Özellikleri

38
5
4
2
2
HTC'nin gelişmiş sanal gerçeklik setleri HTC Vive ve HTC Vive Pro, etkileyici fiyat etiketiyle Türkiye'deki kullanıcılar için tanıtıldı.

Akıllı telefon sektöründe sürdüremediği başarısını sanal gerçeklik sektöründe sürdürmeye devam eden HTC, sanal gerçeklik setleri HTC Vive ve HTC Vive Pro modellerini resmi olarak tanıttı. Bahçeşehir Üniversitesi Galata Yerleşkesi’nde düzenlenen lansman etkinliği sırasında sanal gerçeklik setlerinin yetenekleri ve HTC’nin sanal gerçeklik sektöründeki hedefleri paylaşıldı.

Türkiye’deki kullanıcılarına en ayrıcalıklı sanal gerçeklik deneyimini sunmayı vadeden HTC Türkiye Ülke Müdürü Batuhan Başal, lansman sırasında gerçekleştirdiği konuşmada şu ifadelere yer verdi; “VIVE dünyada herkes tarafından çok büyük ilgi gördü. Biz de bu ürünü Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturacağımızdan dolayı büyük bir mutluluk duyuyoruz.

“Son derece heyecanlıyız çünkü VIVE ve VIVE Pro kendi alanında sanal gerçeklik deneyimini yeniden tanımlamakla kalmıyor, bu deneyimi bir üst boyuta da taşıyor. VIVE ve VIVE Pro, hem oyun ve eğlence dünyası için hem de iş dünyasına değer katacak uygulamalarda öncelikli tercih edilecek platform olacak.

Türkiye’de resmi ithalatın başlaması kullanıcılarımıza, hem resmi ithalatçı ve distribütor üzerinden garantili ürün temin etme olanağı sağlayacak, hem de yeni çıkacak ürünlerin dünyayla aynı zamanda ülkemizde de satışına başlanmasını mümkün kılacak.”

HTC Vive, her biri 1080×1200 piksel; toplamda ise 2160×1200 piksel çözünürlük, 90 Hz yenileme hızı ve 110° görüş açısı sunan sunan iki OLED ekrana ve dahili bir mikrofon ile birlikte gelen bir kulaklığa sahip. Tek şarj ile 6 saate kadar kullanım sunan HTC Vive, esnek yapısı sayesinde numaralı gözlükle birlikte bile kullanılabiliyor.

HTC Vive Pro ise standart Vive modeline göre çözünürlüğü %78 artırılmış 2880×1600 piksel çözünürlükte OLED ekranlara, ayrıca sanal gerçeklik hissini ve ses deneyimini çok daha üst seviyeye çıkaran gelişmiş kulaklıklara sahip. Yapılan açıklamaya göre HTC Vive 6.499 TL, Vive Pro Starter Kit 10.499 TL, Vive Pro Fullkit ise 12.499 TL fiyat etiketine sahip olacak.

Kaynak : https://www.maxihaber.net/htc-vive-ve-vive-pro-sanal-gerceklik-basliklari-tanitildi/
38
5
4
2
2
Emoji İle Tepki Ver
38
5
4
2
2